σελφ σερβις - Special Report - Top 50 Brands: Διπλή επιβράβευση

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Special Report - Top 50 Brands: Διπλή επιβράβευση

26 Μαΐου 2011 | 10:38 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: Editorial,Special Reports

Special Report - Top 50 Brands: Διπλή επιβράβευση

Όσο κι αν θέλει κανείς να αποφύγει τη συνεχή αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με την άποψη που λέει ότι ζούμε την πιο δύσκολη οικονομική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας μας, μετά τον πόλεμο.

Στον χώρο που απασχολεί τη συγκεκριμένη έκδοση, των επιχειρήσεων δηλαδή, που παράγουν ή διανέμουν προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, μία σημαντική διαφορά είναι πως στη μετά τον πόλεμο περίοδο, οι επιχειρήσεις είχαν μπροστά τους ένα αβέβαιο μεν μέλλον αλλά γνώριζαν ότι η μόνη πορεία που μπορούσαν να ακολουθήσουν ήταν αυτή της ανόδου. Σήμερα, οι επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερα εχθρικό για την ανάπτυξη κλίμα, με τις ειδήσεις να μιλούν συνεχώς για τα χειρότερα και τα σχόλια στα γραφεία να αναπαράγουν τον φόβο για ολική καταστροφή.

Πόσο αξιοθαύμαστο είναι, λοιπόν, σε ένα τέτοιο περιβάλλον να βλέπουμε εταιρείες να προωθούν την έρευνα και την καινοτομία, να ασχολούνται με την ουσία της παραγωγής προϊόντων, τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του σύγχρονου καταναλωτή, να τα προσφέρουν σε μια τιμή που δεν κοροϊδεύει τον πελάτη και να δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω εξέλιξη.

Υπάρχουν, βέβαια, αρκετές περιπτώσεις εταιρειών που αναγκάζονται να μειώσουν την επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη. Οι οργανισμοί, όμως, που γνωρίζουν ότι χωρίς νέες προτάσεις τα προϊόντα τους θα ακολουθήσουν απλώς μια φυσική πορεία γήρανσης και εξόδου από το ράφι, εξακολουθούν να υποστηρίζουν τη μελέτη της καταναλωτικής συμπεριφοράς, των νέων αναγκών που οι συνθήκες διαβίωσης διαμορφώνουν, τις πρωτότυπες και πρωτοποριακές ιδέες νέων συνεργατών, ως μια επένδυση ζωτικής σημασίας για το εγγύς μέλλον.

Οι προσπάθειες αυτές αναγνωρίζονται και από το λιανεμπόριο, που έχει ανάγκη την προσφορά στους πελάτες του νέων προϊόντων και την ανάπτυξη νέων κατηγοριών αλλά -το σημαντικότερο- από τους καταναλωτές, που θέλουν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο το διαθέσιμο για αγορές εισόδημά τους. Αυτήν τη διπλή επιβράβευση καταγράφει και η έρευνα, η οποία παρουσιάζεται στις επόμενες σελίδες αλλά και η αναλυτική περιγραφή των στοιχείων που επέτρεψαν στα σημαντικότερα brands της ελληνικής αγοράς, να κατακτήσουν τη δική τους θέση στη λίστα των Top 50.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION