σελφ σερβις - Tetra Pak: Ανάπτυξη με περιβαλλοντική ευθύνη

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Tetra Pak: Ανάπτυξη με περιβαλλοντική ευθύνη

25 Μαΐου 2011 | 10:57 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Ενέργεια/Περιβάλλον

Η Tetra Pak ανακοίνωσε για το 2010 καθαρές παγκόσμιες πωλήσεις 9.98 δισ. ευρώ, αυξημένες κατά 5,2% σε σύγκριση με το 2009, και ότι κατέρριψε τον στόχο που είχε θέσει, σχετικά με τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 10%, για την περίοδο 2005-2010.

Ειδικότερα, η εταιρεία πέτυχε μείωση της τάξης του 11% σε απόλυτους αριθμούς, σε σύγκριση με τα ποσοστά του 2005. Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της πολιτικής, σημείωσε σημαντικά αποτελέσματα και σε άλλους βασικούς τομείς, όπως η διασφάλιση της σταθερής παροχής χαρτονιού από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας και η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων ανακύκλωσης των χρησιμοποιημένων χάρτινων συσκευασιών που υλοποιεί διεθνώς. Σημειώνεται ότι διεθνώς η εταιρεία έχει αυξήσει τον αριθμό των ανακυκλωμένων της συσκευασιών της κατά ένα δισεκατομμύριο ετησίως από το 2002.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION