σελφ σερβις - Tetra Pak: Ανάπτυξη με περιβαλλοντική ευθύνη

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Tetra Pak: Ανάπτυξη με περιβαλλοντική ευθύνη

25 Μαΐου 2011 | 10:57 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Ενέργεια/Περιβάλλον

Η Tetra Pak ανακοίνωσε για το 2010 καθαρές παγκόσμιες πωλήσεις 9.98 δισ. ευρώ, αυξημένες κατά 5,2% σε σύγκριση με το 2009, και ότι κατέρριψε τον στόχο που είχε θέσει, σχετικά με τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 10%, για την περίοδο 2005-2010.

Ειδικότερα, η εταιρεία πέτυχε μείωση της τάξης του 11% σε απόλυτους αριθμούς, σε σύγκριση με τα ποσοστά του 2005. Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της πολιτικής, σημείωσε σημαντικά αποτελέσματα και σε άλλους βασικούς τομείς, όπως η διασφάλιση της σταθερής παροχής χαρτονιού από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας και η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων ανακύκλωσης των χρησιμοποιημένων χάρτινων συσκευασιών που υλοποιεί διεθνώς. Σημειώνεται ότι διεθνώς η εταιρεία έχει αυξήσει τον αριθμό των ανακυκλωμένων της συσκευασιών της κατά ένα δισεκατομμύριο ετησίως από το 2002.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION