σελφ σερβις - Tetra Pak: Ανάπτυξη με περιβαλλοντική ευθύνη

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Tetra Pak: Ανάπτυξη με περιβαλλοντική ευθύνη

25 Μαΐου 2011 | 10:57 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Ενέργεια/Περιβάλλον

Η Tetra Pak ανακοίνωσε για το 2010 καθαρές παγκόσμιες πωλήσεις 9.98 δισ. ευρώ, αυξημένες κατά 5,2% σε σύγκριση με το 2009, και ότι κατέρριψε τον στόχο που είχε θέσει, σχετικά με τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 10%, για την περίοδο 2005-2010.

Ειδικότερα, η εταιρεία πέτυχε μείωση της τάξης του 11% σε απόλυτους αριθμούς, σε σύγκριση με τα ποσοστά του 2005. Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της πολιτικής, σημείωσε σημαντικά αποτελέσματα και σε άλλους βασικούς τομείς, όπως η διασφάλιση της σταθερής παροχής χαρτονιού από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας και η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων ανακύκλωσης των χρησιμοποιημένων χάρτινων συσκευασιών που υλοποιεί διεθνώς. Σημειώνεται ότι διεθνώς η εταιρεία έχει αυξήσει τον αριθμό των ανακυκλωμένων της συσκευασιών της κατά ένα δισεκατομμύριο ετησίως από το 2002.

σελφ σερβις (T. 406)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION