σελφ σερβις - Η Bovillage στην 21η ΔΕΤΡΟΠ

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η Bovillage στην 21η ΔΕΤΡΟΠ

24 Φεβρουαρίου 2011 | 14:44 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Εκδηλώσεις

Η πανευρωπαϊκή μάρκα του γαλλικού βοείου κρέατος Bovillage υπόσχεται δυναμικό παρών στην 21η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΔΕΤΡΟΠ με το αφιερωμένο στο κρέας περίπτερο 13.

Εκεί οι εκπρόσωποι του Διεπαγγελματικού Οργανισμού Ζώντων Ζώων και Κρέατος της Γαλλίας και των 9 μεγαλύτερων γαλλικών εταιρειών-σφαγείων, που προωθούν τη μάρκα Bovillage στη χώρα μας, θα υποδεχτούν τους έλληνες πελάτες τους, ενώ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια κοπής κρέατος από διακεκριμένους γάλλους επαγγελματίες.

Εξάλλου, μεταξύ 13ης και 31ης Δεκεμβρίου εξελίχθηκε η πρώτη μεγάλη πανελλαδική προωθητική διοργάνωση, για είκοσι επιλεγμένους εμπόρους της γαλλικής μάρκας προς περίπου 1.000 πελάτες τους κρεοπώλες, με την ονομασία «Ημέρες Bovillage». Η ενέργεια, μετά τη μεγάλη επιτυχία της, θα επαναληφθεί φέτος. Τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου η ενέργεια κλιμακώθηκε στα Makro cash & carry, με στόχο την επιβράβευση όσων πελατών τους πραγματοποίησαν αγορές της μάρκας αξίας 60 ευρώ και άνω, χαρίζοντάς τους δωροεπιταγές των 10 ευρώ για οποιαδήποτε επόμενη αγορά Bovillage.

σελφ σερβις (T. 403)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION