σελφ σερβις - Κουίζ για τα GDAs από τον ΣΕΒΤ

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Κουίζ για τα GDAs από τον ΣΕΒΤ

24 Φεβρουαρίου 2011 | 14:43 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Κουίζ για τα GDAs από τον ΣΕΒΤ

Ο ΣΕΒΤ, στο πλαίσιο της εφαρμογής σε εθνικό επίπεδο από το 2008 του κοινού συστήματος αναγραφής των διατροφικών πληροφοριών (GDAs), που η ευρωπαϊκή βιομηχανία τροφίμων εφαρμόζει σε εθελοντική βάση, δημιούργησε πρόσφατα ένα ηλεκτρονικό κουίζ για τα GDAs, προκειμένου να αξιολογήσει την αποδοχή και την κατανόηση του συστήματος από τους έλληνες καταναλωτές.

Το κουίζ είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του συνδέσμου, στο link: www.sevt.gr/quiz. Στόχος του ΣΕΒΤ είναι η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων απαντήσεων που θα τον βοηθήσουν να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την τριετή εφαρμογή του συστήματος και την ανταπόκριση των καταναλωτών.

Το σύστημα GDAs δημιουργήθηκε για να διασφαλιστεί η ομοιομορφία στη γραφική απεικόνιση των διατροφικών πληροφοριών, προκειμένου να βελτιωθούν οι ετικέτες τροφίμων στην Ευρώπη. Μέσω του συστήματος οι καταναλωτές ενημερώνονται με απλό τρόπο, ώστε να μπορούν να αξιολογούν το κάθε τρόφιμο ξεχωριστά, καθώς και τη θέση που αυτό κατέχει στο καθημερινό τους διαιτολόγιο.

σελφ σερβις (T. 403)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION