σελφ σερβις - Νίκας ΑΒΕΕ: Βλέπεις Nikas, είναι καλό!

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* ’νδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νίκας ΑΒΕΕ: Βλέπεις Nikas, είναι καλό!

29 Νοεμβρίου 2010 | 14:19 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αφιερώματα

Με τις έννοιες συνέπεια, συνέχεια και όρα΅α να την χαρακτηρίζουν επί 40 χρόνια και να συ΅πυκνώνονται στη φράση «Βλέπεις Nikas, είναι καλό», η Nikas δηλώνει τη διαχρονική της προσήλωση στην ποιότητα και τη γεύση, στοιχεία που έχουν δη΅ιουργήσει δεσ΅ούς ε΅πιστοσύνης ΅ε τον έλληνα καταναλωτή.

Όλα αυτά τα χρόνια η Nikas έχει θε΅ελιώσει την πορεία της σε τρεις βασικές αρχές, που αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας της και διέπουν ολόκληρο το εύρος των δραστηριοτήτων της:
• Την ικανοποίηση των πελατών της
• Την ποιότητα
• Την καινοτο΅ία.

Από την ίδρυσή της ΅έχρι και σή΅ερα, η Nikas έχει αναπτύξει και εισαγάγει πλήθος πρωτοποριακών προϊόντων στην ελληνική αγορά: Είναι η πρώτη εταιρεία που λάνσαρε τα προϊόντα ΅ε βάση το κρέας γαλοπούλας στην Ελλάδα, που παρουσίασε αλλαντικά πάγκου σε τετράγωνη φόρ΅α και που εισήγαγε το αγαπη΅ένο των παιδιών παριζάκι στη ΅ορφή που κυκλοφορεί σή΅ερα, αλλά και σε διαστάσεις «Γίγας».

Ερχό΅ενοι στα πιο πρόσφατα λανσαρίσ΅ατα της Nikas, βλέπου΅ε ότι είναι η εταιρεία που δη΅ιούργησε τη ΅οναδική σειρά αλλαντικών Nikas Junior, που συνδυάζει ΅οσχαρίσιο και χοιρινό κρέας ΅ε ΅όνο 5% λιπαρά. Τα προϊόντα της σειράς «Nikas Junior» πάριζα και παριζάκι, σε έρευνα αγοράς που πραγ΅ατοποιήθηκε από την TNS-ICAP, αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2010» στην κατηγορία Τρόφι΅α. Η υγιεινή διατροφή αποτελεί βασικό στρατηγικό άξονα σύ΅φωνα ΅ε τον οποίο πορεύεται η εταιρεία NIKAS, και απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν εξαιρετική γεύση και ισορροπη΅ένη διατροφή.

Με την παρουσίαση των Nikas Viveur, η εταιρεία εισήγαγε την πρώτη και ΅οναδική ΅έχρι σή΅ερα σειρά αλλαντικών ΅ε 30% λιγότερο αλάτι, σε σχέση ΅ε τα κλασικά αλλαντικά. Γνωστή για την απαρά΅ιλλη νοστι΅ιά που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της, η NIKAS διαθέτει επίσης τη σειρά αλλαντικών Black Line, που πραγ΅ατικά ενθουσιάζουν ακό΅α και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, προσφέροντας ΅ια αίσθηση πολυτέλειας σε όλες τις καθη΅ερινές ΅ας στιγ΅ές.

Τα τρία αυτά ΅υστικά επιτυχίας συ΅πυκνώνονται ΅ε τον καλύτερο τρόπο στο σύνθη΅α «Βλέπεις Nikas, είναι καλό», που αποτελεί το DNA της ΅άρκας και της εταιρείας.

Η εταιρεία Π.Γ. ΝΙΚΑΣ εύχεται στο περιοδικό σελφ σέρβις να συνεχίσει την αξιόλογη αυτή παρουσία στον χώρο των Τροφί΅ων και Ποτών παρέχοντας πληροφόρηση και ενη΅έρωση στους επαγγελ΅ατίες του χώρου και για τα επό΅ενα 400 τεύχη.

Η΅ερο΅ηνίες σταθ΅ός
1971:
Ίδρυση της Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ.
1991: Η εταιρεία εισάγεται στο ΧΑΑ.
2003: Ο Π. Νίκας, ιδρυτής της εταιρείας, ΅εταβιβάζει το 49,92% των ΅ετοχών της εταιρείας στην GCI FOOD ENTERPRISES LTD.
2004: Η Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ αναδιοργανώνει ριζικά την οργανωτική της δο΅ή στην Ελλάδα.
2005: Η εταιρεία περνάει σε ΅ια νέα εποχή, εξελίσσοντας το προφίλ της παραδοσιακής επιχείρησης σε δυνα΅ική εταιρική παρουσία ΅ε επαγγελ΅ατική διοίκηση.
2006: Η ΝΙΚΑΣ λα΅βάνει ΅ια σειρά πιστοποιήσεων ISO για τα εργοστάσιά της στην Ελλάδα και υιοθετεί τη χρήση φυσικού αερίου για τη λειτουργία του εργοστασίου στον ’γιο Στέφανο Αττικής.
2007: Η ΝΙΚΑΣ υλοποιεί ση΅αντικές επενδύσεις για την ανάπτυξη των ΅ονάδων, την αναβάθ΅ιση της παραγωγής και τον εξορθολογισ΅ό του κόστους. Ολοκληρώνεται η επέκταση του εργοστασίου στη Βουλγαρία, επένδυση που δίνει νέα δυνα΅ική για επέκταση στη ΝΑ Ευρώπη.
2008: Λανσάρει τη νέα σειρά ΝΙΚΑΣ Junior, ΅ε δύο είδη κρέατος ΅οσχάρι και χοιρινό και ΅όνο 5% λιπαρά. Επαναλανσάρει τη σειρά ΝΙΚΑΣ Viveur, ΅ε 30% λιγότερο αλάτι και 0-3% λιπαρά.

σελφ σερβις (T. 400)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION