σελφ σερβις - Rilken Βιομηχανία Καλλυντικών Προϊόντων ΑΕ: Διαχρονικότητα και εξειδίκευση

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* ’νδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Rilken Βιομηχανία Καλλυντικών Προϊόντων ΑΕ: Διαχρονικότητα και εξειδίκευση

29 Νοεμβρίου 2010 | 13:48 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αφιερώματα

Rilken Βιομηχανία Καλλυντικών Προϊόντων ΑΕ: Διαχρονικότητα και εξειδίκευση

Με αφορ΅ή το 400ό τεύχος, θέλου΅ε να ευχαριστήσου΅ε το σελφ σέρβις για την ποιοτική και έγκυρη ενη΅έρωση που προσφέρει εδώ και χρόνια, παρουσιάζοντας πιστά τις εξελίξεις στο ελληνικό λιανε΅πόριο και ειδικότερα του κλάδου των σούπερ ΅άρκετ και να του ευχηθού΅ε ακό΅η περισσότερες επιτυχίες.

Η Rilken ιδρύθηκε το 1976 ως ΅ία εταιρεία παραγωγής και ε΅πορίας καλλυντικών, ΅ε ειδίκευση στα προϊόντα περιποίησης ΅αλλιών, ενώ από το 1998 ανήκει στον ό΅ιλο της Henkel. Ο γερ΅ανικός αυτός κολοσσός αποτελεί και τον κύριο ΅έτοχο της εταιρείας, ΅έσω της θυγατρικής του Henkel Ελλάς ΑΒΕΕ, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1989. Έκτοτε, η Rilken ΑΕ αποτελεί τον διανο΅έα καλλυντικών του ο΅ίλου για τα προϊόντα Schwarzkopf και Rilken.

PALETTE – Κο΅΅άτι της ιστορίας!
Η Palette λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά τη δεκαετία του ’60, ΅ε παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες και 4 ηπείρους, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τι΅ές. Κατάφερε έτσι να κερδίσει την ε΅πιστοσύνη των καταναλωτών στις κατηγορίες των βαφών ΅ε την Palette Color και στο styling, ΅ε τη σειρά προϊόντων Palette Styling. Τα Spray Palette έχουν λανσαριστεί στην ελληνική αγορά εδώ και περίπου 50 χρόνια, αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα δεν είναι πάντα συνυφασ΅ένη ΅ε την υψηλή τι΅ή.

Με παρουσία πολλών δεκαετιών, το hairspray της ΅άρκας συγκαταλέγεται ανά΅εσα στα πιο αναγνωρίσι΅α προϊόντα από τους έλληνες καταναλωτές και κατέχει ηγετική θέση (σε όγκο) στην κατηγορία του. Το Νοέ΅βριο του 2005, η Palette Color λανσαρίστηκε ΅ε ΅εγάλη επιτυχία στην κατηγορία των ΅όνι΅ων βαφών, παρα΅ένοντας ο ειδικός στην περιποίηση ΅αλλιών που ε΅πιστεύονται εκατο΅΅ύρια γυναίκες.

Κάθε χρόνο το ανοδικό ΅ερίδιο της Palette Color την καθιστά το ισχυρότερο brand της εταιρείας Rilken, ΅ε ΅ερίδιο αγοράς (2009) στο 13,4% (πηγή Symphony IRI Infoscan). Είναι ΅εγάλη επιτυχία το γεγονός ότι, στη δύσκολη περίοδο της κρίσης, έχει κατακτήσει σε αξία -στο κανάλι των S/M- ΅ερίδιο 17% για το διάστη΅α Ιανουάριος - Σεπτέ΅βριος 2010 και ηγετική θέση σε όγκο, ΅ε ΅ερίδιο που ξεπερνά το 26% (πηγή IRI Infoscan).

SYOSS: Επαγγελ΅ατική ποιότητα
σε προσιτή τι΅ή! Η Rilken λάνσαρε φέτος τα νέα προϊόντα Syoss, ΅ία πλήρη σειρά περιποίησης ΅αλλιών επαγγελ΅ατικού επιπέδου που διατίθεται σε καταστή΅ατα λιανικής πώλησης, η οποία δη΅ιουργήθηκε και δοκι΅άστηκε από επαγγελ΅ατίες κο΅΅ωτές, για να καλύπτει κάθε ανάγκη στην περιποίηση ΅αλλιών.

Οι 4 σειρές που το αποδεικνύουν είναι οι: Color Protect – Προστασία βα΅΅ένων ή ΅ε ανταύγειες ΅αλλιών, Repair Therapy - Αναδό΅ηση ξηρών και ταλαιπωρη΅ένων ΅αλλιών, Shine Boost - Λά΅ψη και λεία δο΅ή της τρίχας, Volume Lift – Μεγαλύτερος όγκος, καθώς και το σα΅πουάν Anti-Dandruff κατά της πιτυρίδας. Πρόσφατα, η Rilken ε΅πλούτισε την γκά΅α των προϊόντων Syoss, λανσάροντας και τη σειρά styling.

Η΅ερο΅ηνίες σταθ΅ός
1976:
Ιδρύθηκε η Rilken Βιο΅ηχανία Καλλυντικών Προϊόντων ΑΕ.
1989: Η γερ΅ανική Henkel KGaA αγόρασε το 57% των ΅ετοχών της ελληνικής εταιρείας T. Τρύφων & Π. Καστρίνης ΑΕ και η εταιρεία ΅ετονο΅άστηκε σε Henkel Hellas ΑΒΕΕ.
1998: Η Henkel Hellas εξαγόρασε το 51% των ΅ετοχών της Rilken ΑΒΕΕ.

σελφ σερβις (T. 400)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION