σελφ σερβις - Ελαΐς-Unilever: Νέα μονάδα παραγωγής μαργαρίνης

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ελαΐς-Unilever: Νέα μονάδα παραγωγής μαργαρίνης

29 Νοεμβρίου 2010 | 13:02 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Στη νέα μονάδα παραγωγής μαργαρίνης της Ελαΐς-Unilever Hellas, στο Ρέντη, θα παράγονται πλέον τα προϊόντα Βιτάμ, Becel, Pro-Activ, Super Fresco και Άλτις Soft.

Όπως τόνισε ο πρόεδρός της κ. Σπύρος Δεσύλλας, «με την επένδυση αυτή, ύψους 14 εκατ. ευρώ, επεκτείνεται η παραγωγική βάση της εταιρείας στο Ρέντη, ενώ το εργοστάσιο εκσυγχρονίζεται και ενδυναμώνει τη θέση του στο δίκτυο των παραγωγικών μονάδων της Unilever διεθνώς». O κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης, Vice President, National Communications και Media Director της εταιρείας, τόνισε ότι στη νέα παραγωγική μονάδα θα προστεθούν και νέα προϊόντα από το 2011, τόσο της εταιρείας όσο και άλλων εταιρειών, ενώ αναμένεται να παράγονται και άλλα τρόφιμα, όπως καρυκεύματα και σιρόπι παγωτού. Στο Ρέντη θα μεταφερθεί, από το εργοστάσιο Σχηματαρίου, το οποίο θα μετεξελιχθεί σε ένα σύγχρονο κέντρο logistics, και η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Knorr Hellmann’s.

σελφ σερβις (T. 400)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION