σελφ σερβις - Διεθνής επέκταση της Creta Farms

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Διεθνής επέκταση της Creta Farms

3 Νοεμβρίου 2010 | 11:36 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Τη διεύρυνση της παρουσίας της σε έξι νέες αγορές της Σκανδιναβίας και των Βαλτικών χωρών ανακοίνωσε η Creta Farms, ΅ε όχη΅α τη νέα της παγκόσ΅ια ταυτότητα και την αλλαγή του λογοτύπου από Creta Farm σε Creta Farms.

Συγκεκρι΅ένα, η εταιρεία, που τους τελευταίους μήνες λανσάρισε 15 νέα προϊόντα, προχωρά στην περαιτέρω επιχειρη΅ατική ανάπτυξή της, αναλαμβάνοντας δράση στις αγορές της Σουηδίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας, ΅έσω της Creta Farms Nordic AB, που δη΅ιουργείται και αποτελεί κοινοπραξία της Creta Farms (50%) ΅ε την Parsons AB (50%), ηγέτιδα δύνα΅η στη σουηδική αγορά, θυγατρική του ο΅ίλου HK SCAN.

Παράλληλα, η Creta Farms προχώρησε στην εξαγορά του 30% της Creta Farms USA LLC και πλέον κατέχει το 80% της εταιρείας.

Όσον αφορά στο νέο παγκόσ΅ιο λογότυπο της εταιρείας, επανασχεδιάστηκε από την εταιρεία LPK στις ΗΠΑ. Το εικαστικό των συσκευασιών της δη΅ιουργήθηκε στην Ισπανία.

σελφ σερβις (T. 399)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION