σελφ σερβις - Η Λουξ στις Strongest Companies in Greece

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η Λουξ στις Strongest Companies in Greece

3 Νοεμβρίου 2010 | 11:34 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Η Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ εντάχθηκε μεταξύ των «Strongest Companies in Greece» της ICAP Group, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, εγνωσμένης υψηλής πιστοληπτικής ικανότητας.

Στις «Strongest Companies in Greece» συγκαταλέγονται επιχειρήσεις, που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group, η οποία αναγνωρίζεται από την ΤτΕ ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την ΕΚΤ ως αποδεκτή Πηγή Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε η χορηγία των αναψυκτικών και των φυσικών χυμών Λουξ στη θερινή περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η οποία έκλεισε με δύο μεγάλες συναυλίες του καλλιτέχνη στο θέατρο Λυκαβηττού στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου.

σελφ σερβις (T. 399)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION