σελφ σερβις - Η Λουξ στις Strongest Companies in Greece

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η Λουξ στις Strongest Companies in Greece

3 Νοεμβρίου 2010 | 11:34 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά

Η Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ εντάχθηκε μεταξύ των «Strongest Companies in Greece» της ICAP Group, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, εγνωσμένης υψηλής πιστοληπτικής ικανότητας.

Στις «Strongest Companies in Greece» συγκαταλέγονται επιχειρήσεις, που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group, η οποία αναγνωρίζεται από την ΤτΕ ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την ΕΚΤ ως αποδεκτή Πηγή Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε η χορηγία των αναψυκτικών και των φυσικών χυμών Λουξ στη θερινή περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η οποία έκλεισε με δύο μεγάλες συναυλίες του καλλιτέχνη στο θέατρο Λυκαβηττού στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου.

σελφ σερβις (T. 399)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION