σελφ σερβις - ELLE Favorites, οι νέες αποχρώσεις της Palette

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ELLE Favorites, οι νέες αποχρώσεις της Palette

22 Ιουνίου 2020 | 10:13 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Υγεία/Ομορφιά

Η Palette δημιούργησε τη νέα σειρά ELLE Favorites, που συνδυάζει την εξειδίκευση του περιοδικού ELLE στη μόδα με την εξειδίκευση της Palette στις βαφές μαλλιών.

Μοντέρνα χρώματα, που τραβούν τα βλέμματα και ένταση μεγάλης διάρκειας, χαρακτηρίζουν τη νέα σειρά. Η φόρμουλα της βαφής και η μάσκα περιποίησης σε συνδυασμό με το Σύστημα Τριπλής Περιποίησης -Κερατίνη, Πανθενόλη & Nutri-Oil- περιποιούνται τα μαλλιά.

Χάρη στη δύναμη της Πανθενόλης, η βαφή προσφέρει απαλότητα, διατηρώντας την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας, ενώ η Κερατίνη, ενδυναμώνει και περιποιείται τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της βαφής.

Η μάσκα περιποίησης ολοκληρώνει τη διαδικασία της βαφής, χάρη στο Νutri-oil που κλειδώνει το χρώμα, προστατεύοντάς την από το ξεθώριασμα, για ένα χρωματικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Οι νέες αποχρώσεις είναι τρεις: 4.5 Καστανό Χρυσό, 3.68 Ακαζού και 8.14 Ξανθό Ανοιχτό Σαντρέ Μπεζ.

σελφ σερβις (T. 504)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION