σελφ σερβις - Το Advisory Board της Exceed Consulting

Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Το Advisory Board της Exceed Consulting

23 Μαρτίου 2020 | 11:54 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Η Exceed Consulting δημιούργησε μια συμβουλευτική επιτροπή (Advisory Board), ο ρόλος της οποίας είναι να παρέχει στρατηγικές συμβουλές και να κατευθύνει το εταιρικό μάνατζμεντ.

Στην εν λόγω επιτροπή συμμετέχουν καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και ευρύτερα του επιχειρηματικού χώρου, όπως οι κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, Πάρης Καφαντάρης και Σωτήρης Κυριακού. To Advisory Board θα υποστηρίζει τον γενικό διευθυντή τής Exceed Consulting και την υπόλοιπη διοικητική ομάδα της εταιρείας στη χάραξη της στρατηγικής, του New Business Development, καθώς και στο σχεδιασμό νέων καινοτόμων συμβουλευτικών υπηρεσιών κι εργαλείων.

σελφ σερβις (T. 503)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION