σελφ σερβις - Eurimac: Ιστορικό ρεκόρ στα 80 χρόνια της

Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Eurimac: Ιστορικό ρεκόρ στα 80 χρόνια της

24 Φεβρουαρίου 2020 | 13:04 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Παραγωγή

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ογδόντα ετών συνεχούς λειτουργίας της Eurimac AE και, ταυτόχρονα, της επίτευξης το 2019 ρεκόρ παραγωγής ζυμαρικών από την ίδρυσή της, ο κ. Στ. Κωνσταντινίδης, ιδιοκτήτης και CEO της εταιρείας, δήλωσε: «Εξακολουθούμε να επενδύουμε στην εξωστρέφεια και από φέτος υλοποιούμε ένα πρόγραμμα ενεργής βιωσιμότητας και περιβαλλοντικής πολιτικής, η οποία αφορά από την ποιότητα του νερού, με την οποία ζυμώνονται τα ζυμαρικά, έως και την 100% «πράσινη» ενέργεια, που δίνει ζωή στην παραγωγική μας μονάδα στο Κιλκίς».

Η εταιρεία το 2019 αύξησε συνολικά την παραγωγή της σε τόνους κατά 18,68% έναντι του 2018, ενώ οι εξαγώγιμες ποσότητες των ζυμαρικών της αυξήθηκαν αντίστοιχα κατά 38,94%.

σελφ σερβις (T. 502)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION