σελφ σερβις - Nature Box: Νέες σειρές προϊόντων περιποίησης σώματος

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Nature Box: Νέες σειρές προϊόντων περιποίησης σώματος

19 Δεκεμβρίου 2019 | 09:42 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Υγεία/Ομορφιά

Πέντε νέες, μοναδικές σειρές προϊόντων περιποίησης σώματος συμπληρώνουν τη γκάμα του Nature Box.

Παράγονται από 100% φυσικά έλαια, που προκύπτουν μέσω της διαδικασίας εξαγωγής cold pressed/ψυχρή εκχύλιση. Έχουν πιστοποιημένη vegan φόρμουλα, έως 95% συστατικά με φυσική προέλευση, συσκευασία από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό και υποστηρίζουν ντόπιους παραγωγούς μέσα από βιώσιμες καλλιέργειες guar και palm oil.

Τα έλαια που περιέχονται στα Nature Box προϊόντα προέρχονται από Αβοκάντο, Ρόδι, Αμύγδαλο, Macadamia και Καρύδα και δεν έχουν υποστεί καμία επιπλέον επεξεργασία, ώστε να διατηρούν όλες τις πολύτιμες βιταμίνες (A, B, C, D, E), τα αντιοξειδωτικά και τα λιπαρά τους οξέα.

Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν vegan σύνθεσή, δεν περιέχουν parabens και τεχνητές χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένα, με ουδέτερο pH για το δέρμα. Τα Nature Box Avocado, Nature Box Αμύγδαλο και Nature Box Macadamia περιλαμβάνουν αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος, ενώ τα Nature Box Ρόδι και Nature Box Καρύδα κυκλοφορούν μόνο σε αφρόλουτρο.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION