σελφ σερβις - Activia mix & go για όλες τις ώρες

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Activia mix & go για όλες τις ώρες

18 Νοεμβρίου 2019 | 15:19 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Το Activia mix&go είναι μία νέα πρόταση από τη Danone, που απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να καλύψουν την ανάγκη τους για ένα σνακ με υγιεινό και γευστικό τρόπο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Συνδυάζει την γεύση του Activia με ένα τραγανό και εκλεκτό συνδυασμό δημητριακών και σπόρων, ιδιαίτερα χορταστικό. Κυκλοφορεί σε συσκευασία με το κουταλάκι να βρίσκεται ενσωματωμένο στο καπάκι, ώστε να μπορεί να καταναλωθεί σε οποιονδήποτε χώρο.

Κυκλοφορεί σε δύο γεύσεις, Activia mix&go Μούσλι, με Σπόρους Κολοκύθας & Cranberry και Activia mix&go Μούσλι, Chia, Quinoa και Αμύγδαλα. Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν 4 δισεκατομμύρια προβιοτικά στοιχεία Bifidus ActiRegularis και ασβέστιο, συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργεία του πεπτικού συστήματος.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION