σελφ σερβις - Nestlé: Επιτάχυνση δράσεων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Nestlé: Επιτάχυνση δράσεων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

23 Οκτωβρίου 2019 | 11:50 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ενέργεια/Περιβάλλον

Η Nestlé εγκαινίασε το πρώτο στο είδος του στη βιομηχανία τροφίμων Ινστιτούτο Έρευνας Συσκευασίας, το οποίο θα της δώσει τη δυνατότητα να επιταχύνει τις προσπάθειές της για τη δημιουργία βιώσιμων λύσεων συσκευασίας, ώστε να εισάγει λειτουργικές, ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, συμμετέχοντας ενεργά στις παγκόσμιες προσπάθειες για τη μείωση των απορριμμάτων από πλαστικό.

Επίσης, ανακοίνωσε το όραμά της για μηδενικές, καθαρές εκπομπές αερίων θερμοκηπίου ως το 2050, το οποίο συμμερίζεται το φιλόδοξο στόχο της Συμφωνίας του Παρισιού για περιορισμό της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη στους 1,5 βαθμούς Κελσίου.

Μερικές από τις πρωτοβουλίες της στο πλαίσιο αυτό, είναι η επιτάχυνση της αναδιάρθρωσης των γραμμών παραγωγής της χάριν της μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματός τους, η κλιμάκωση των ενεργειών της στη γεωργία για τον περιορισμό της εκπομπής των αερίων του θερμοκηπίου, καθώς και η προώθηση της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας από 100% ανανεώσιμες πηγές στα εργοστάσια, τις αποθήκες και τα γραφεία της (ήδη το ένα τρίτο των εργοστασίων της, ήτοι 143, λειτουργούν κατ' αυτόν τον τρόπο).

Σημειώνεται ότι κατά την τελευταία τετραετία τα εκατό βασικότερα κέντρα διανομής της εταιρείας μείωσαν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά περίπου 40%.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION