σελφ σερβις - Impact BITE Awards 2019: Επιβράβευση της τεχνολογικής καινοτομίας

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Impact BITE Awards 2019: Επιβράβευση της τεχνολογικής καινοτομίας

19 Ιουνίου 2019 | 12:15 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Τεχνολογία,Φεστιβάλ/Βραβεία

Στα τέλη Μαΐου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Impact BITE Awards 2019, που διοργάνωσε για όγδοη συνεχή χρονιά η Boussias Communications υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ, για την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και των καινοτόμων έργων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών της χρονιάς.

Τις κορυφαίες διακρίσεις απέσπασαν η Interamerican και ο όμιλος ΟΤΕ, οι οποίες αναδείχθηκαν Digitalized Company of the Year και ICT Company of the Year αντίστοιχα. Τα Gold βραβεία απονεμήθηκαν στις εταιρείες: Alpha Bank, Cosmos Business Systems, Cosmote, DeepSea Technologies, Epsilon Net, Eurobank, Eurolife ERB Ασφαλιστική, Fraport, Grecotel Hotels & Resorts, σε συνεργασία με την HPE, Interamerican, Νew SIA Greece, Oracle Hellas, OTE όμιλος εταιρειών, σε συνεργασία με τις ΗΔΙΚΑ ΑΕ, ΒΥΤΕ Computer ΑΕΒΕ και Datamed, Space Hellas, Vodafone Innovus, Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε συνεργασία με τη Threenitas, ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ σε συνεργασία με την Byte Computer ΑΕΒΕ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ΕΥΔΑΠ, Εθνική Τράπεζα, Δ. Μασούτης, Πλαστικά Θράκης σε συνεργασία με την SenseOne, Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας σε συνεργασία με την cosmoOΤE, και Τράπεζα Πειραιώς.

Από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ ξεχώρισε η Δ. Μασούτης, κατακτώντας ένα Gold βραβείο στην κατηγορία «Business Intelligence & Analytics», για το έργο «MasClustering & Προσωποποιημένη προσέγγιση», και δύο Silver βραβεία στην κατηγορία «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών», για το έργο «Σύστημα παρακολούθησης ροής εργασιών ειδικών συνεργατών (Express Markets)», και στην κατηγορία «Business Performance Management», για το έργο «Σύστημα Παρακολούθησης Ωριαίων Πωλήσεων».

σελφ σερβις (T. 495)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION