σελφ σερβις - Νέα σειρά Head & Shoulders Suprême

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νέα σειρά Head & Shoulders Suprême

19 Ιουνίου 2019 | 11:48 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Υγεία/Ομορφιά

Η νέα σειρά Suprême, η πρώτη premium σειρά σαμπουάν και conditioner, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των γυναικών, περιλαμβάνει προϊόντα που έχουν νέα σύνθεση, νέα εμφάνιση και προτείνουν νέα ρουτίνα περιποίησης.

Συγκεκριμένα, το σαμπουάν Head & Shoulders Suprême περιέχει το νέο συστατικό Piroctone Olamine, ένα διαλυτό αντιπιτυριδικό δραστικό συστατικό που εξασφαλίζει μεγαλύτερα οφέλη στους τομείς της ομορφιάς και της ενυδάτωσης των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής, καθώς και έλαιο Argan. Το Head & Shoulders Suprême conditioner περιέχει ένα νέο δραστικό συστατικό για την καλύτερη αντιμετώπιση της μαγνητικής έλξης, το οποίο μιμείται τη φυσική δομή της τρίχας και εστιάζει στα σημεία που έχουν υποστεί φθορά.

Το conditioner περιέχει επίσης 0,5% δραστικό συστατικό ZPT, που εξασφαλίζει ακόμη περισσότερα οφέλη για το τριχωτό της κεφαλής. Η σειρά περιλαμβάνει 3 διαφορετικούς τύπους, με νέα πολυτελή ιριδίζουσα εμφάνιση, αλλά και νέο άρωμα, με νότες φρούτων και λουλουδιών: Σαμπουάν και conditioner Suprême Moisture, Σαμπουάν και conditioner Suprême Repair και Σαμπουάν και conditioner Suprême Color Protection.

σελφ σερβις (T. 494)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και σκεπτικισμού

Οριακή άνοδο πωλήσεων εμφάνισε το 2018 η κατηγορία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, στο πλαίσιο της οποίας ο προωθητικός πυρετός συνεχίζεται αμείωτος και χωρίς προοπτική να πέσει φέτος. Οι τάσεις σταθεροποίησης της σχετικής αγοράς καλλιέργησαν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι στο εξής οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν με ομαλότητα τον προγραμματισμό τους, αλλά η πτώση των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, δημιουργεί σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION