σελφ σερβις - Mondelez: Συμβολή στην προστασία των δασών της Γκάνα

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Mondelez: Συμβολή στην προστασία των δασών της Γκάνα

16 Φεβρουαρίου 2018 | 12:47 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ενέργεια/Περιβάλλον

Η Mondelez International ανακοίνωσε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Επιτροπή Δασών της Γκάνα, το Συμβούλιο Κακάο της Γκάνα και το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP) αναφορικά με τη δέσμευσή της για τη μείωση των εκπομπών της διοξειδίου του άνθρακα, που συντελούν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, στην αλυσίδα εφοδιασμού του κακάο στην Γκάνα.

Μέσω του προγράμματος βιώσιμης ανάπτυξης Cocoa Life, η Mondelez θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην υλοποίηση του Προγράμματος REDD+ της Γκάνα για το Κακάο (GCFRP), που αποβλέπει στην αντιμετώπιση της αποψίλωσης και της υποβάθμισης των δασών.

Σημειώνεται ότι η Γκάνα προμηθεύει περίπου το 20% του κακάο παγκοσμίως, ενώ έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αποψίλωσης δασών στην Αφρική (3,2% ετησίως), λόγω της μη βιώσιμης επέκτασης των καλλιεργειών κακάο κι άλλων γεωργικών προϊόντων. Η Mondelez International συμβάλει στο GCFRP με 5 εκατ. δολάρια για πέντε χρόνια.

σελφ σερβις (T. 480)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Census 2017: Η εικόνα του κλάδου από την IRI

Ο αθροιστικός κλαδικός τζίρος το 2017 παρουσίασε μια ανάπτυξη της τάξης των 148 εκατ. ευρώ συγκριτικά με το 2016, η οποία τυγχάνει ως μέγεθος να συμπίπτει ακριβώς με την ανάπτυξη του τζίρου ειδικά των σούπερ/υπέρ μάρκετ. Μολαταύτα ο τελευταίος εξακολουθούσε το 2017 να απέχει κατά 300 εκατ. ευρώ από το επίπεδό του στα τέλη του 2015, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα Census 2017 της IRI, η οποία αποτυπώνει ανά έτος και τύπο καταστήματος την εξέλιξη της εικόνας (από άποψη τζίρου και αριθμού καταστημάτων...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION