σελφ σερβις - Heineken: Πλατφόρμα Growth Makers

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Heineken: Πλατφόρμα Growth Makers

19 Ιουλίου 2017 | 10:53 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.,Εκπαίδευση

Η νέα πρωτοβουλία της Heineken, η πλατφόρμα Growth Makers, που παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στις 13 Ιουνίου ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Ζωούλλης Μηνά, περιλαμβάνει δυο πυλώνες: τις βραδιές συζήτησης, δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσης, που απευθύνονται στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα και θα διοργανώνονται σε τακτικά διαστήματα (Growth Makers Nights) και έναν διαγωνισμό, που θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει πέντε νέα startups στον αγρο-διατροφικό και τον τουριστικό τομέα (Growth Makers Teams).

Η ανοιχτή πρόσκληση για το διαγωνισμό ίσχυε ως τις 20 Ιουλίου. Οι υποψήφιες start ups θα κριθούν από μία επιτροπή εκπροσώπων της εταιρείας, της αγοράς και της πανεπιστημιακής κοινότητας. Τα startups που θα επιλεγούν, θα φιλοξενηθούν στο Orange Grove για έξι μήνες, θα επωφεληθούν από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικής υποστήριξης και θα λάβουν χρηματικό βραβείο συνολικά 10.000 ευρώ.

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION