σελφ σερβις - 520 Barcode Hellas: Εφαρμογές Barcode EAN-128 και ετικέτας logistics

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

520 Barcode Hellas: Εφαρμογές Barcode EAN-128 και ετικέτας logistics

19 Νοεμβρίου 2019 | 16:32 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Τεχνολογία

Φέτος η 520 Barcode Hellas σχεδίασε, ανέπτυξε και ενσωμάτωσε δύο νέες υπηρεσίες στην πλατφόρμα my520, τη δημιουργία Barcode EAN-128 και την Ετικέτα Logistics.

Ειδικότερα, οι συνδρομητές της 520 Barcode Ελλάς έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν μέσω της πλατφόρμας my520, Barcode ΕΑΝ-128 (barcode που τοποθετούνται στην ετικέτα παλέτας και στα χαρτοκιβώτια), ακολουθώντας μια απλή διαδικασία, χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Επίσης, μέσω της υπηρεσίας «Ετικέτα Logistics», οι χρήστες της πλατφόρμας αποκτούν μια μοναδική online εφαρμογή σχεδίασης ετικετών Logistics, ώστε να σχεδιάζουν οι ίδιοι την ετικέτα για το προϊόν τους, βάσει των ιδιαίτερων απαιτήσεών τους. Η εφαρμογή διατηρεί κατάλογο ετικετών κάθε χρήστη, ενώ παρέχει δυνατότητα λήψης ετικέτας σε υψηλή ανάλυση για κάθε πιθανή διάσταση, διάταξη και σελιδοποίηση. Σήμερα η πλατφόρμα my520.gr περιέχει 380.000 κωδικούς ελληνικών προϊόντων.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Νερό με έξτρα γεύση & ενέργεια: Μια πολλά υποσχόμενη ομάδα προϊόντων σε «ανάποδους» καιρούς

Τους τελευταίους μήνες η μικρή αγορά των βιταμινούχων και των ανθρακούχων εμφιαλωμένων νερών γνωρίζει ραγδαία άνοδο. Η πανδημία και η επιθυμία για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως ευνοούν την τάση, στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσεται και στη χώρα μας η ζήτηση των βιταμινούχων νερών ή των νερών με φυσικά αρώματα, έξτρα γεύση και ενέργεια. Εάν δεν υπήρχε η δυσμενέστατη συγκυρία για τον τουρισμό και το ho.re.ca., οι προοπτικές της θα ήταν θριαμβικές…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION