σελφ σερβις - Στον όμιλο FDL ο έλεγχος του ομίλου Τσεριώτης

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Στον όμιλο FDL ο έλεγχος του ομίλου Τσεριώτης

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:15 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Logistics,News,Εξαγορά

Η Foodlink Cyprus, μέλος του ελληνικού ομίλου FDL, όπως ανακοινώθηκε στις 28 Νοεμβρίου, συμφώνησε να εξαγοράσει από τον κυπριακό όμιλο Π.Μ. Τσεριώτης το 75% της εταιρίας Diapo.

Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση της κυπριακής Επιτροπής Ανταγωνισμού. Η Diapo Ltd αποτελεί μετεξέλιξη μιας από των ιστορικές εταιρείες του ομίλου Π.Μ. Τσεριώτης, της Tseriotis Consumer Goods. Παρέχει υπηρεσίες 3rd Party Logistics για την εξυπηρέτηση εμπορικών εταιρειών που επιλέγουν το outsourcing στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Η Foodlink Cyprus, που παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής σε όλη την Κύπρο, ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών που καλύπτουν το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION