σελφ σερβις - Ηχηρό «ναι» στα προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτή

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Ηχηρό «ναι» στα προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτή

21 Νοεμβρίου 2017 | 13:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Loyalty,News,Έρευνα

Η ClientIQ παρουσίασε πρόσφατα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε, σε συνεργασία με τη Focus Bari, με θέμα «Πόσο τα προγράμματα επιβράβευσης επηρεάζουν τις αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών».

Σύμφωνα με την έρευνα, τα προγράμματα επιβράβευσης παρουσιάζουν εξαιρετικά υψηλή διείσδυση, αφού ο μέσος καταναλωτής έχει στο πορτοφόλι του 8,3 τέτοια προγράμματα επιβράβευσης από επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, πρωτίστως των σούπερ μάρκετ.

Επίσης, κατά το 80% οι καταναλωτές κάνουν συστηματική χρήση τους και κατά το 60% επιλέγουν συχνότερα για τις αγορές τους εταιρείες που τους προσφέρουν επιβράβευση.

Μόλις κατά το 6% παραμένουν ανεπηρέαστοι από την ύπαρξη προγραμμάτων. Στον αντίποδα, ένα 10% των πελατών αγοράζουν αποκλειστικά από εταιρείες που τους προσφέρουν επιβράβευση.

σελφ σερβις (T. 477)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION