σελφ σερβις - Η Google κατά των ψευδών διαφημίσεων

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Η Google κατά των ψευδών διαφημίσεων

21 Φεβρουαρίου 2017 | 12:24 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Internet,News,Τεχνολογία

«Οι ψευδείς διαφημίσεις αποτελούν απειλή για τους χρήστες, συνεργάτες της Google και την ίδια τη βιωσιμότητα του ελεύθερου διαδικτύου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Google, στην οποία τονίζεται ότι εντός του 2016 κατέβασε 1,7 δισ. διαφημίσεις που παραβίασαν την πολιτική της για τις διαφημίσεις, αριθμός που είναι διπλάσιος των ψευδών διαφημίσεων που εντόπισε και αφαίρεσε το 2015.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η πολιτική της για την προστασία των χρηστών το 2016 επικεντρώθηκε στον εντοπισμό και την απενεργοποίηση των παραπλανητικών και επιθετικών προσφορών (π.χ. σ’ ένα εξάμηνο απενεργοποίησε περισσότερες από 5 εκατ. διαφημίσεις «πρόσκαιρων δανείων») και των ψευδών διαφημίσεων (π.χ. όπως τα trick to click που εμφανίζονται συχνά ως ειδοποιήσεις συστήματος, με σκοπό να πειστεί ο χρήστης να τα επιλέγει, αγνοώντας ότι έτσι πιθανώς κατεβάζει κακόβουλα λογισμικά).

Εντός του 2016, αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Google απενεργοποίησε ψευδείς διαφημίσεις σχετικά με την περίθαλψη (68 εκατ.), με τα τυχερά παιχνίδια (17 εκατ.), με την παραπλάνηση του κοινού αναφορικά με προβλήματα υγείας (80 εκατ.) κ.λπ. Επίσης, αφαίρεσε σχεδόν 7 εκατ. κακόβουλες διαφημίσεις, που επιχειρούσαν να ξεγελάσουν τα συστήματα εντοπισμού τους, ενώ ανέστειλε περισσότερους από 1.300 λογαριασμούς tabloid cloaking.

σελφ σερβις (T. 469)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION