σελφ σερβις - Workshop της Global Link

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Workshop της Global Link

21 Φεβρουαρίου 2017 | 12:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Events,News

Επτά στους δέκα πελάτες αλλάζουν προμηθευτή λόγω κακής εξυπηρέτησης, ενώ ο δυσαρεστημένος πελάτης δύσκολα επιστρέφει. Η προσέλκυση ενός νέου πελάτη είναι πέντε φορές ακριβότερη από την διατήρηση ενός υπάρχοντος, ενώ η επαναφορά ενός δυσαρεστημένου 25 φορές ακριβότερη!

Αυτά σχολιάστηκαν, μεταξύ άλλων, στην διάρκεια εκτενούς επιμορφωτικού εργαστηρίου, στο οποίο παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τεχνικές και τα guidelines που οδηγούν στη «χρυσή» επιχειρηματική οδό. Στην επιστημονική συνάντηση πρωταγωνίστησε μια νέα πλατφόρμα online reporting. Το εργαστήριο διοργάνωσε η Global Link σε συνεργασία με την Praktiker Hellas AE, με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και θέμα τις μεθοδολογίες ερευνών Mystery Shopping και Customer Satisfaction. Το σεμινάριο διεξήχθη στο αμφιθέατρο των Αττικών Διαδρομών.

σελφ σερβις (T. 469)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION