σελφ σερβις - Zampple: Λανσάρει το topproducts.gr

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Zampple: Λανσάρει το topproducts.gr

25 Ιανουαρίου 2017 | 14:43 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Marketing,News

Το zampple ανοίγει το δρόμο στην αξιοποίηση των αξιολογήσεων για την προώθηση καταναλωτικών προϊόντων. Μέσα από τη νέα υπηρεσία zampple Reviews API προσφέρει στις εταιρείες τη δυνατότητα να δημοσιεύουν αξιολογήσεις προϊόντων τους σε εταιρικά sites και σε συνεργαζόμενα e-shops, με σκοπό την αύξηση των πωλήσεών τους.

Ήδη εταιρείες, όπως οι L’Oréal, P&G, Sarantis, Unilever κ.ά. έχουν ενεργοποιήσει αυτή την υπηρεσία για περισσότερα από 200 προϊόντα τους, οι αξιολογήσεις των οποίων εμφανίζονται ήδη στο e-fresh.gr, ενώ πολύ σύντομα θα αναρτηθούν στο GalerieDeBeaute.gr, καθώς και σε άλλα δημοφιλή e-shops και e-pharmacies. Η εν λόγω υπηρεσία παρέχεται δωρεάν σε όλους τους συνεργαζόμενους e-tailers. Στο πλαίσιο αυτό, το zampple δημιούργησε το topproducts.gr, ένα ειδικό portal που φιλοξενεί όλες τις δημοσιοποιημένες αξιολογήσεις προϊόντων που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, αποτελώντας κοινό τόπο συγκέντρωσής τους και αξιόπιστης ενημέρωσης των καταναλωτών.

σελφ σερβις (T. 468)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION