σελφ σερβις - Tetra Pak® TR/G7

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Tetra Pak® TR/G7

9 Δεκεμβρίου 2015 | 11:30 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Προϊόντα,Συσκευασία,Τεχνολογία

Η Tetra Pak ανακοίνωσε τη διάθεση της Tetra Pak TR/G7, μιας οικονομικής και εύχρηστης γεμιστικής μηχανής, ιδανικής για πληθώρα προϊόντων υψηλής παστερίωσης, όπως το λευκό γάλα, οι χυμοί και τα αναψυκτικά χωρίς ανθρακικό, σε συσκευασίες 250ml, 500ml, 750ml και 1.000ml.

 Με απόδοση 6.500 συσκευασιών ανά ώρα, προσφέρει σημαντικά οφέλη, όπως μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά ένα τρίτο. Με συμπαγή σχεδιασμό για κατάληψη χώρου δαπέδου μικρότερου των 19m2, είναι ιδανική για μικρούς διαθέσιμους χώρους. Είναι εύκολη στην εγκατάσταση, τη χρήση και τη συντήρηση. Παραδίδεται ως ενιαία μονάδα, ενώ συναρμολογείται σε τέσσερις μόλις ημέρες. Ο χειρισμός της χρειάζεται μόνο ένα άτομο.

σελφ σερβις (T. 455)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION