σελφ σερβις - ΟΠΑ-ECR Hellas: Mini MBA in Retail Innovation

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

ΟΠΑ-ECR Hellas: Mini MBA in Retail Innovation

11 Νοεμβρίου 2014 | 10:13 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκπαίδευση

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε συνεργασία με το ECR Hellas, διοργανώνει ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με τίτλο «Mini MBA in Retail Innovation», σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις διοίκησης και καινοτομίας στο λιανεμπόριο, δίνοντας έμφαση στη συνεργασία και τις βέλτιστες πρακτικές.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανερχόμενα στελέχη των λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των προμηθευτών FMCG προϊόντων. Στο πλαίσιό του, τα μαθήματα ηγεσίας, στρατηγικής και χρηματοοικονομικής ανάλυσης συνδυάζονται με τις σύγχρονες τάσεις και τα αναδυόμενα ζητήματα στη διαχείριση της ζήτησης και της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και στην επικοινωνία με τον καταναλωτή μέσα από νέα κανάλια και ηλεκτρονικά μέσα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης θέματα καινοτομίας και δημιουργικότητας, ανάπτυξης προσωπικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Το διδακτικό προσωπικό του προγράμματος αποτελείται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς του ΟΠΑ και πανεπιστημίων του εξωτερικού, ερευνητές, καθώς και έμπειρα υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και συμβούλους επιχειρήσεων. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 100 ώρες, μεταξύ 7/11/2014 - 21/2/2015, και διεξάγεται σε 7 ενότητες, κάθε δεύτερη Παρασκευή και Σάββατο, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (25 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είχε ανακοινωθεί η 20η Οκτωβρίου. Πληροφορίες ECR Hellas, 2109329648, info@ecr.gr.

σελφ σερβις (T. 443)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION