σελφ σερβις - European Business Awards 2013/14

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

European Business Awards 2013/14

10 Ιανουαρίου 2014 | 12:02 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Events,News

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη, κ. John Kittmer, στις 4 Δεκεμβρίου, η RSM Greece γιόρτασε την επιτυχία των 46 ελληνικών εταιρειών που διακρίθηκαν ως National Champions στα φετινά European Business Awards 2013/14.

Η RSM Greece είναι βασικός χορηγός των βραβείων για 7η χρονιά. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας έχει έναν τόσο μεγάλο αριθμό National Champions. Στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού οι κριτές θα παρακολουθήσουν και θα βαθμολογήσουν τις video-παρουσιάσεις που έχουν υποβληθεί από τους 527 National Champions, εκπροσώπους 31 χωρών της Ευρώπης.  Στις 14 Ιανουαρίου 2014, ο πρόεδρος των κριτών θα ανακοινώσει ποιοι από τους National Champions της Ευρώπης, θα διακριθούν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur και θα προχωρήσουν στην τελική φάση. Οι  νικητές θα αποκαλυφθούν τον Μάϊο του 2014.

σελφ σερβις (T. 434)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION