σελφ σερβις - European Business Awards 2016-17: Πανευρωπαϊκή διάκριση των ελληνικών επιχειρήσεων

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

European Business Awards 2016-17: Πανευρωπαϊκή διάκριση των ελληνικών επιχειρήσεων

20 Οκτωβρίου 2016 | 15:24 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Φεστιβάλ/Βραβεία

38 ελληνικές εταιρείες διακρίθηκαν ως National Champions στον θεσμό των European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM. Το αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος έλαβαν μέρος περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες της Ευρώπης, αλλά μόλις οι 636 αναδείχτηκαν National Champions, περνώντας στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι γνωστά ως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη και είναι ανοιχτά προς όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης. Βασικός σκοπός των βραβείων είναι η συμβολή στην προώθηση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Φέτος για πρώτη φορά οι 38 ελληνικές εταιρείες που κατάφεραν να αναδειχτούν National Champions, θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και στις δέκα κατηγορίες του διαγωνισμού (βλέπε στον σχετικό πίνακα), πράγμα που δείχνει πως η ελληνική επιχειρηματικότητα έχει να αναδείξει στοιχεία υψηλής επιχειρηματικής ποιότητας σε όλους τους τομείς.

Οι κριτές θα αποφασίσουν για τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στις οποίες θα απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος «Ruban d’Honneur», με βάση τις κατηγορίες των βραβείων. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο του 2017.

Σημειώνεται ότι οι παρουσιάσεις σε μορφή video των National Champions θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα των European Business Awards (www.businessawardseurope.com), προκειμένου να αξιολογηθούν από το κοινό, το οποίο θα ψηφίσει τον National Public Champion (Εθνικός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας) κάθε χώρας. Η διαδικασία αυτή, πάντως, δεν επηρεάζει την βαθμολογία των κριτών.

Η απονομή και ο εορτασμός για την επιτυχία των «Εθνικών Πρωταθλητών» της χώρας μας θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί από την RSM Ελλάδος και τα European Business Awards στις αρχές του επόμενου έτους. Το επόμενο καλοκαίρι θα ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας στην τελετή απονομής.

σελφ σερβις (T. 464)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION