σελφ σερβις - Γρ. Σαράντης-Σκλαβενίτης: Κοινή ενέργεια ΕΚΕ

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Γρ. Σαράντης-Σκλαβενίτης: Κοινή ενέργεια ΕΚΕ

22 Ιουνίου 2016 | 09:30 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News

Μεταξύ 2 και 15 Ιουνίου, επιλέγοντας οι καταναλωτές προϊόντα Sanitas, Ava, Teza, Carroten, Bioten, Orzene και Noxzema σε προσφορά του τύπου «1+1 δώρο» από τα καταστήματα Σκλαβενίτης, στήριξαν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς συμμετείχαν στη συγκέντρωση από τις αγορές τους ποσού ικανού να καλύψει τις ανάγκες εξοπλισμού του υπό κατασκευή Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου της Κιβωτού στο Νέο Κέντρο Μέριμνας στον Κολωνό, που πρόκειται να εγκαινιαστεί φέτος.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι εθελοντική ΜΚΟ ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρων και παιδιών. Σήμερα καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες σίτισης, ένδυσης-υπόδησης, ιατροφαρμακευτικής και οδοντιατρικής παρακολούθησης και εκπαίδευσης 500 παιδιών.

σελφ σερβις (T. 462)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION