σελφ σερβις - Η οικονομική διπλωματία προωθεί την εξωστρέφεια

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Η οικονομική διπλωματία προωθεί την εξωστρέφεια

20 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:48 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Εξαγωγές,Οικονομία

Τον ενισχυμένο ρόλο του Υπουργείου Εξωτερικών παρουσίασε ο υφυπουργός, κ. Κ. Φραγκογιάννης, σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο 4ο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας την πρώτη ημέρα της ΔΕΘ.

Όντας ο πλέον αρμόδιος για ζητήματα οικονομικής διπλωματίας, ο κ. Φραγκογιάννης υπογράμμισε το νέο θεσμικό ρόλο του ΥΠΕΞ, στην αρμοδιότητα του οποίου έχει περιέλθει πλέον ο οργανισμός Enterprise Greece, τονίζοντας ότι η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων μπορεί να επιτευχθεί και μέσω συμπράξεων και συνεργασιών, τις οποίες η πολιτεία οφείλει να ενισχύει.

Το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας διοργανώθηκε από τους Industry Disruptors-Game Changers, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ Helexpo, στο πλαίσιο του Digital Greece, με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας, του ΕΙΤ Food, της Τράπεζας Πειραιώς, του οργανισμού Global Open Data for Agriculture and Nutrition (GODAN), του SANAD Fund, της Wind, του Οργανισμού People’s Trust και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας υπό την αιγίδα των Συνδέσμων Βιομηχανιών Β. Ελλάδος και Επιχειρήσεων Πληροφορικής Β. Ελλάδος και του ΕΒΕ Θεσσαλονίκης.

σελφ σερβις (T. 497)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION