σελφ σερβις - Η οικονομική διπλωματία προωθεί την εξωστρέφεια

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Η οικονομική διπλωματία προωθεί την εξωστρέφεια

20 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:48 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Εξαγωγές,Οικονομία

Τον ενισχυμένο ρόλο του Υπουργείου Εξωτερικών παρουσίασε ο υφυπουργός, κ. Κ. Φραγκογιάννης, σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο 4ο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας την πρώτη ημέρα της ΔΕΘ.

Όντας ο πλέον αρμόδιος για ζητήματα οικονομικής διπλωματίας, ο κ. Φραγκογιάννης υπογράμμισε το νέο θεσμικό ρόλο του ΥΠΕΞ, στην αρμοδιότητα του οποίου έχει περιέλθει πλέον ο οργανισμός Enterprise Greece, τονίζοντας ότι η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων μπορεί να επιτευχθεί και μέσω συμπράξεων και συνεργασιών, τις οποίες η πολιτεία οφείλει να ενισχύει.

Το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας διοργανώθηκε από τους Industry Disruptors-Game Changers, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ Helexpo, στο πλαίσιο του Digital Greece, με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας, του ΕΙΤ Food, της Τράπεζας Πειραιώς, του οργανισμού Global Open Data for Agriculture and Nutrition (GODAN), του SANAD Fund, της Wind, του Οργανισμού People’s Trust και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας υπό την αιγίδα των Συνδέσμων Βιομηχανιών Β. Ελλάδος και Επιχειρήσεων Πληροφορικής Β. Ελλάδος και του ΕΒΕ Θεσσαλονίκης.

σελφ σερβις (T. 497)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION