σελφ σερβις - Σεμινάριο για τα PL

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Σεμινάριο για τα PL

20 Μαΐου 2019 | 11:27 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Private Label

Με επιτυχία διοργανώθηκε στις 16/4 από την Enterprise Greece σεμινάριο ενημέρωσης των Ελλήνων εξαγωγέων για τα PL και τις ευκαιρίες που παρουσιάζουν για τις ελληνικές εξαγωγές, με τη συμμετοχή 80 εγχώριων επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της επίσημης εθνικής συμμετοχής στην PLMA’s World of Private Label.

Κεντρικός εισηγητής ήταν ο πρόεδρος της PLMA, κ. Brian Sharoff. Επίσης και ομιλητές εκπρόσωποι της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδας, της εταιρείας Κανάκη (case study εξαγωγών PL), της ΑΒ Βασιλόπουλος (η πολιτική του ομίλου στα PL) και του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων). Τα PL αυξάνουν συνεχώς το μερίδιό τους σε σχέση με τα επώνυμα προϊόντα, περίπου κατά 30% σε 17 ευρωπαϊκές χώρες από τις 20 που παρακολουθεί η Nielsen για λογαριασμό της PLMA.

σελφ σερβις (T. 494)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION