σελφ σερβις - ECR: Νέα διοίκηση

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

ECR: Νέα διοίκηση

19 Φεβρουαρίου 2019 | 12:55 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Βιομηχανία,Λιανεμπόριο

Καμία ουσιαστική αλλαγή δεν επήλθε στο ΔΣ του ECR Hellas, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, που ακολούθησαν τη ΓΣ του φορέα στις 13 Φεβρουαρίου.

Ανανενώθηκε η θητεία των Αρ. Παντελιάδη (Metro), ως προέδρου ΔΣ ECR Hellas, Λιανεμπόριο, και Χρ. Τσεντεμεΐδη (Johnson & Johnson), ως Προέδρου ΔΣ ECR Hellas, Προμηθευτές, όπως επίσης του Μ. Φανδρίδη. Γεν. Γραμματέας και Εμπειρογνώμονα του και Κ. Μαυροειδής (Πέντε), στη θέση του ταμία. Από το λιανεμπόριο εκλέχθηκαν οι Τ. Θανόπουλος (Θανόπουλος), Ν. Λαβίδας (Σκλαβενίτης), Γρ. Παπαδόπουλος (Δ. Μασούτης), Β. Σταύρου (ΑΒ Βασιλόπουλος) και Χρ. Χαλκιαδάκη (Χαλκιαδάκης).

Από τη βιομηχανία εκλέχθηκαν οι Ερ. Γεωργουλάκη (P&G), Αλ. Δανιηλίδης (Αθ. Ζυθοποιΐα), Άρ. Ζούμπος (AMBYΞ), Δ. Μαγγιώρος (Unilever), Ι. Παπαχρήστου (Coca-Cola), Ν. Πράπας (Νestlé). Από τον ακαδημαϊκό τομέα, ως εμπειρογνώμονες επανεκλέχθηκαν οι κ.κ. Γ. Δουκίδης, και Κ. Πραματάρη, ενώ στην ελεγκτική επιτροπή του φορέα εκλέχτηκαν οι κ. Δ Αβράσογλου (Bolton), Δ. Κοντός (ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός) και Ν. Σετάκης (Δωδώνη).

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION