σελφ σερβις - ECR: Νέα διοίκηση

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

ECR: Νέα διοίκηση

19 Φεβρουαρίου 2019 | 12:55 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Βιομηχανία,Λιανεμπόριο

Καμία ουσιαστική αλλαγή δεν επήλθε στο ΔΣ του ECR Hellas, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, που ακολούθησαν τη ΓΣ του φορέα στις 13 Φεβρουαρίου.

Ανανενώθηκε η θητεία των Αρ. Παντελιάδη (Metro), ως προέδρου ΔΣ ECR Hellas, Λιανεμπόριο, και Χρ. Τσεντεμεΐδη (Johnson & Johnson), ως Προέδρου ΔΣ ECR Hellas, Προμηθευτές, όπως επίσης του Μ. Φανδρίδη. Γεν. Γραμματέας και Εμπειρογνώμονα του και Κ. Μαυροειδής (Πέντε), στη θέση του ταμία. Από το λιανεμπόριο εκλέχθηκαν οι Τ. Θανόπουλος (Θανόπουλος), Ν. Λαβίδας (Σκλαβενίτης), Γρ. Παπαδόπουλος (Δ. Μασούτης), Β. Σταύρου (ΑΒ Βασιλόπουλος) και Χρ. Χαλκιαδάκη (Χαλκιαδάκης).

Από τη βιομηχανία εκλέχθηκαν οι Ερ. Γεωργουλάκη (P&G), Αλ. Δανιηλίδης (Αθ. Ζυθοποιΐα), Άρ. Ζούμπος (AMBYΞ), Δ. Μαγγιώρος (Unilever), Ι. Παπαχρήστου (Coca-Cola), Ν. Πράπας (Νestlé). Από τον ακαδημαϊκό τομέα, ως εμπειρογνώμονες επανεκλέχθηκαν οι κ.κ. Γ. Δουκίδης, και Κ. Πραματάρη, ενώ στην ελεγκτική επιτροπή του φορέα εκλέχτηκαν οι κ. Δ Αβράσογλου (Bolton), Δ. Κοντός (ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός) και Ν. Σετάκης (Δωδώνη).

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION