σελφ σερβις - Οι πρωτοβουλίες του Enterprise Greece

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Οι πρωτοβουλίες του Enterprise Greece

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εξαγωγές

Ο οργανισμός Enterprise Greece σχεδιάζει και υλοποιεί κάθε χρόνο ένα συνεκτικό πρόγραμμα, που αποβλέπει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών.

Στο πλαίσιό του, ο οργανισμός εστιάζει στην περαιτέρω ανάπτυξη ενός συνεργατικού οικοσυστήματος με επιμελητήρια, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, πανεπιστήμια, ερευνητικούς φορείς και τοπικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις.

Ο οργανισμός στοχεύει στην προώθηση των περιφερειών της χώρας ως θερμοκοιτίδων της επιχειρηματικότητας και υλοποιεί σειρά δράσεων, όπως εξειδικευμένες ενέργειες μάρκετινγκ και προβολής, με σκοπό τη διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων σε νέες αγορές και τον εντοπισμό νέων εταίρων, partenariat, προσκλήσεις αγοραστών από άλλες χώρες, συναντήσεις δικτύωσης, επιτόπιες επισκέψεις ξένων διπλωματικών αρχών, ενημερωτικά σεμινάρια εξαγωγικών και εν δυνάμει εξαγωγικών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη της εξωστρέφειάς τους κ.λπ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης 2017, ο Enterprise Greece πρωτοστάτησε στη συνδιοργάνωση σεμιναρίων επιμόρφωσης των στελεχών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σχετικών με τη δημιουργία εξαγώγιμων προϊόντων και τις εξαγωγικές διαδικασίες. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 30 σεμινάρια, τα οποία παρακολούθησαν 1.148 επιχειρηματίες. Ο οργανισμός πρόκειται να εμπλουτίσει περαιτέρω το πρόγραμμα δράσεών του για το 2018.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION