σελφ σερβις - Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου

18 Δεκεμβρίου 2017 | 12:17 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Νομοθεσία

Τη συγκρότηση ομάδας εργασίας με αντικείμενο τη διερεύνηση των διαδικασιών για τη δημιουργία μητρώου επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου αποφάσισε ο Γ. Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Αντώνης Παπαδεράκης.

Aντικείμενο της ομάδας εργασίας είναι η διερεύνηση των απαιτούμενων στοιχείων και διαδικασιών και η διερεύνηση ύπαρξης νομοθετικών διατάξεων ή απαιτήσεων έκδοσης νέων, για τη δημιουργία μητρώου φορέων παροχής υπηρεσίας της κοινωνίας της πληροφορίας.

Στην ομάδα εκτός των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου συμμετέχει και ο κ. Πάρης Κορωναίος, γενικός διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), με αναπληρωτή τον πρόεδρο του συνδέσμου, Φώτη Αντωνόπουλο. Η ομάδα εργασίας μέχρι τα μέσα του ερχόμενου Φεβρουαρίου 2018 θα ολοκληρώσει το πόρισμά της, ώστε στη συνέχεια να υπογραφεί Yπουργική Απόφαση, βάσει της οποίας θα δημιουργηθεί το μητρώο.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION