σελφ σερβις - Ermis Awards 2016

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Ermis Awards 2016

21 Φεβρουαρίου 2017 | 12:29 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Marketing,News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Τα Ermis Awards -θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα-, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Μαρτίου στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης υποβλήθηκαν 2.082 υποψηφιότητες έργων (αύξηση 10% σε σχέση με το 2015). Το φεστιβάλ των Ermis Awards θα φιλοξενήσει ομιλίες σημαντικών προσωπικοτήτων του χώρου της επικοινωνίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έναν διαγωνισμό για φοιτητές και νέα ταλέντα, έκθεση με τα shortlisted έργα, ενώ θα κορυφωθεί με την τελετή βράβευσης των έργων που ξεχώρισαν στις εννιά ενότητες της διοργάνωσης (Ad, Production PR, Direct, Digital, Media, Design, Integrated Campaign και Branded Entertainment & Content).

σελφ σερβις (T. 469)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION