σελφ σερβις - Τελετή Απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2017»

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Βραβεύθηκαν οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ & FMCG

Τελετή Απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2017»

15 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:58 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Φεστιβάλ/Βραβεία

Ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και προμηθευτών ταχυκίνητων προϊόντων, ομάδες στελεχών που υλοποίησαν πρωτοβουλίες με σημαντικά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις τους, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι φορέων της αγοράς, αποτέλεσαν το κοινό της Τελετής Απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2017», που χειροκρότησε θερμά την επιβράβευση των πιο εμπνευσμένων και αποτελεσματικών πρακτικών του κλάδου.

Το βράδυ της 6ης Ιουλίου, στην Τελετή Απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards» που είχε επετειακό χαρακτήρα, λόγω της συμπλήρωσης 45 χρόνων έκδοσης του περιοδικού σελφ σέρβις, απονεμήθηκαν τα βραβεία στις υποψηφιότητες που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή για την καινοτομία και τη συμβολή τους στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων κάθε επιχείρησης.

Από την πλευρά των επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ, βραβεία έλαβαν οι ΑΒ Βασιλόπουλος (5 βραβεία), Metro (5 βραβεία), Δ. Μασούτης (5 βραβεία) , Lidl Hellas (3 βραβεία) OK! Anytime market (1 βραβείο), ενώ στην κατηγορία των επιχειρήσεων με αμιγώς online πώληση βραβεύθηκε η e-fresh (1 βραβείο). Σε ό,τι αφορά τις προμηθευτικές επιχειρήσεις ταχυκίνητων προϊόντων, από 2 βραβεία έλαβαν οι εταιρείες L’ Oréal Hellas και Γιώτης και από 1 βραβείο οι εταιρείες Δέλτα, Μπάρμπα Στάθης, ELBISCO, Henkel Hellas, Mondeléz, PEPSICO-HBH, Αττική Μελισσοκομική, ΕΥΓΕ Πιστιόλας, Creta Farm, ΜΕΓΑ και Μέλισσα Κίκιζας.

Τα βραβεία απένειμαν στους νικητές ο πρόεδρος και τα μέλη της κριτικής επιτροπής: Βασίλης Zαφείρης, εντεταλμένος σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), Νίκος Καραγεωργίου, πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επώνυμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), Γιώργος Δουκίδης, καθηγητής στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εµπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονοµικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονικός σύμβουλος του Ινστιτούτου Ερευνών Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) και πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Λάμπρος Γιαννούχος, τέως πρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ), Θάνος Μαύρος, Partner, Advisory Services, Performance Improvement & Supply Chain Operations της Ernst & Young, Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Executive Consultant, Planning, Μιχάλης Φανδρίδης, Γενικός Γραμματέας του ECR HELLAS, Γρηγόρης Σκλήκας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Σπύρος Δεσύλλας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Λευτέρης Κιοσές, γενικός διευθυντής του ΙΕΛΚΑ.

ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Στην έναρξη της τελετής απονομής, έγινε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του περιοδικού και τονίστηκε η προσήλωσή του στις αρχές της αντικειμενικής και έγκυρης ενημέρωσης.

Με αφορμή τον επετειακό χαρακτήρα της τελετής, οι διοργανωτές αποφάσισαν την απονομή τιμητικών βραβείων στις επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ που τη χρονιά ίδρυσης του περιοδικού, το 1972, συγκροτούσαν τη μικρή τότε αγορά του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων και εξακολουθούν να έχουν σημαντική παρουσία στον κλάδο, καθώς και σε επιστημονικούς φορείς που έχουν ουσιαστική συνεργασία με το περιοδικό και σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη της αγοράς.

Τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ Δ. Θανόπουλος (το βραβείο παρέλαβε ο κ. Δ. Θανόπουλος), ΑΒ Βασιλόπουλος (το βραβείο παρέλαβε ο κ. Σπ. Κυρούσης, SVP operations), Ι. & Σ. Σκλαβενίτης (παραλήπτης του βραβείου ήταν ο κ. Χρήστος Μαραγκός, εντεταλμένος σύμβουλος διοίκησης), καθώς και στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELΤRUN, με παραλήπτη του βραβείου τον καθηγητή Γιώργο Δουκίδη, αλλά και στο Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών – ΙΕΛΚΑ, εκ μέρους του οποίου παρέλαβε το βραβείο ο κ. Λευτέρης Κιοσές.

TOP PRODUCT AWARDS 2017
Στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2017» απονεμήθηκαν και τα βραβεία στα προϊόντα που ξεχώρισαν οι ίδιοι οι καταναλωτές-μέλη της λέσχης Zampple, τον τελευταίο χρόνο. Στη διαδικασία μέσω της οποίας προέκυψαν τα βραβεία αναφέρθηκε ο κ. Σταμάτης Κάντζας, creator & chief Zamppler.

Τα «σελφ σέρβις Excellence Awards» διοργανώθηκαν για 6η χρονιά από το περιοδικό σελφ σέρβις της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τελούσαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ), του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επώνυμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION