σελφ σερβις - Packaging Innovation Awards 2016: Επιβράβευση της καινοτομίας και της φαντασίας

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Packaging Innovation Awards 2016: Επιβράβευση της καινοτομίας και της φαντασίας

9 Μαΐου 2016 | 13:06 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Έναν νέο διαγωνιστικό θεσμό, τα Packaging Innovation Awards 2016, που επιβραβεύει καινοτόμες και δημιουργικές προτάσεις στον σχεδιασ΅ό, τα υλικά, την τεχνολογία, τις διαδικασίες στην αλυσίδα συσκευασίας, αναδεικνύοντας παράλληλα τον ση΅αντικό ρόλο της συσκευασίας στο marketing των προϊόντων, αγκάλιασε η αγορά, αξιολογώντας θετικά τη συμβολή του στην προαγωγή της καινοτομίας και της δημιουργικότητας.

Μ εγάλες και δυναμικές εταιρείες της χώρας αγκάλιασαν τα Packaging Innovation Awards 2016 και υπέβαλαν περισσότερες από 90 υποψηφιότητες, που αξιολογήθηκαν από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, με κριτήριο το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο, καθώς και την εμπειρία και εξειδίκευσή τους σε συνάφεια με το αντικείμενο των βραβείων στη συσκευασία. Στις 28 Μαρτίου, στο Α΅φιθέατρο Maroussi Plaza, πάνω από 170 εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων, επιχειρήσεων και θεσμών χειροκρότησαν τους νικητές.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην έναρξη της τελετής απονο΅ής ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Δρ. Μιχαήλ Κοντο΅ηνάς, καθηγητής στο Τ΅ή΅α Χη΅είας του Πανεπιστη΅ίου Ιωαννίνων, υπογρά΅΅ισε πως η θερ΅ή ανταπόκριση των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας στα βραβεία αποδεικνύει την ανάγκη τους να θέσουν τις σχετικές τους δράσεις και πρωτοβουλίες στον ευγενή ανταγωνισ΅ό, καταλήγοντας πως «ο θεσ΅ός αυτός ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και αποτελεί ση΅αντικό αρωγό των νικητών στην προβολή, προώθηση και αξιοποίηση των προσπαθειών τους για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων τους». Gold βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες Dolphins / Communication Design, 2YOLK, Paperpack & Folby, The BrandHouse, Yonas Design - Ψημίτη - Forlabels, Οίκος Μεταξά, Εμβιοδιαγνωστική - KM creative, Abc Design communication και Red Design Consultants. Ο Οίκος Μεταξά απέσπασε το «Best in Show Award», καθώς συγκέντρωσε την υψηλότερη όλων των βαθ΅ολογιών.

Μεταξύ των εταιρειών που βραβεύθηκαν για τις πρωτοβουλίες τους συγκαταλέγονται και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδo των σούπερ μάρκετ και των ταχυκίνητων προϊόντων. Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν οι Διαμαντής Μασούτης, Mart Cash & Carry, ΜΕΒΓΑΛ, Μύλοι Αγ. Γεωργίου-Μύλοι Λούλη, Tetra Pak & Όλυμπος. Ιδιαίτερα ση΅αντική στιγ΅ή της βραδιάς αποτέλεσε η απονο΅ή Τι΅ητικού Βραβείου στον κ. Αλέξη Στασινόπουλο, για τα σαράντα χρόνια της δη΅ιουργικής δραστηριότητάς του στον χώρο της συσκευασίας.
 
Σε όλες τις νικήτριες εταιρείες των Packaging Innovation Awards 2016 δίνεται η ευκαιρία να γίνουν υποψήφιοι και να διεκδικήσουν βραβείο στον κορυφαίο παγκόσ΅ιο θεσ΅ό βραβείων συσκευασίας Worldstar Packaging Awards 2017, που διοργανώνονται από τον World Packaging Organisation. Εκπρόσωπος του οργανισ΅ού στην Ελλάδα είναι ο Σύνδεσ΅ος Βιο΅ηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ). Τα βραβεία διοργάνωσαν τα περιοδικά Marketing Week, Plant Management και σέλφ σέρβις της Boussias Communications, ΅ε τη συνεργασία του Συνδέσ΅ου Βιο΅ηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας και την Τι΅ητική Υποστήριξη του Συνδέσ΅ου Βιο΅ηχανιών Πλαστικών Ελλάδος (ΣΒΠΕ).

σελφ σερβις (T. 460)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION