σελφ σερβις - Η Walmart παρουσιάζει ανανεωμένο τμήμα φρέσκων προϊόντων

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Walmart παρουσιάζει ανανεωμένο τμήμα φρέσκων προϊόντων

20 Δεκεμβρίου 2019 | 12:13 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή,Προϊόντα

Η Walmart επανασχεδιάζει τα τμήματα των φρέσκων προϊόντων, θέτοντας ως στόχο τη δημιουργία χώρων που προσφέρουν μια «φρέσκια» εμπειρία στους πελάτες.

Όπως ανέφερε σχετικά σε blog post ο Charles Redfield, Executive Vice President, Walmart US Food, η αλυσίδα σχεδιάζει την ανανέωση της πλειονότητας των καταστημάτων της έως το ερχόμενο καλοκαίρι (ο όμιλος λειτουργεί ένα δίκτυο 4.779 καταστημάτων Walmart στις ΗΠΑ). Μεταξύ των αλλαγών, περιλαμβάνεται η δημιουργία χώρων που δίνουν την αίσθηση της ανοιχτής αγοράς (open market feel), καταλαμβάνοντας μεγαλύτερη έκταση, με μεγαλύτερους διαδρόμους και χαμηλά displays.

Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες θα μπορούν από την πρώτη στιγμή της εισόδου τους στο κατάστημα να έχουν οπτική επαφή με το σύνολο του τμήματος και των προϊόντων που διαθέτει. Στο τμήμα θα χρησιμοποιούνται displays με έντονα χρώματα, πλήρη προϊόντων, ώστε να τονίζεται η φρεσκάδα και η ποιότητά τους. Μετά την προσθήκη περισσότερων βιολογικών προϊόντων στα καταστήματά της, η Walmart δημιουργεί πλέον ένα «βιολογικό κατάστημα» (organic shop), συγκεντρώνοντας τις σχετικές κατηγορίες σε ένα σημείο.

σελφ σερβις (T. 500)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION