σελφ σερβις - Νέοι τρόποι online πώλησης από την Co-op

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Νέοι τρόποι online πώλησης από την Co-op

20 Ιουνίου 2019 | 09:49 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Online,Διεθνή

Η Co-op εξελίσσει την online πώληση, παρουσιάζοντας πιλοτικά δύο νέες προτάσεις on-demand παράδοσης προϊόντων, σε νέα καταστήματα και γεωγραφικές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Καταρχάς, η χρήση ηλεκτρικού ποδήλατου με αυτονομία δύο ωρών για την παράδοση προϊόντων, που εγκαινιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα κατάστημά της στο Λονδίνο, επεκτάθηκε σε άλλα δύο καταστήματα, ενώ δύο ακόμη περιοχές θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται, σε ό,τι αφορά τις online παραγγελίες που τοποθετούνται μέσω του Deliveroo. Με το ηλεκτρικό ποδήλατο εξυπηρετούνται παραγγελίες που έχουν γίνει μέσω του site της αλυσίδας shop.coop.co.uk, με χρέωση 5 λιρών και με ελάχιστη αξία καλαθιού 15 λίρες. Τα προϊόντα πωλούνται στην ίδια τιμή με αυτή που έχουν στο φυσικό κατάστημα. Συνολικά, η Co-op εξελίσσει τέσσερις πιλοτικές εφαρμογές, που στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της online δραστηριότητάς της. Σε ένα από τα καταστήματά της, από τον Απρίλιο του 2018, οι παραγγελίες παραδίδονται με ρομπότ, υπηρεσία που υλοποιείται σε συνεργασία με τη startup Starship Technologies. Το κατάστημα χρησιμοποιεί επίσης ταξί και κούριερ αντί για δικά του οχήματα, για την παράδοση αγορών που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του.

σελφ σερβις (T. 495)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION