σελφ σερβις - My Market: Χορηγός Φροντίδας στην 6η Athens Biennale

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

My Market: Χορηγός Φροντίδας στην 6η Athens Biennale

19 Νοεμβρίου 2018 | 10:03 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Marketing,News

Τα My Market στηρίζουν ως Χορηγός Φροντίδας την 6η Μπιενάλε της Αθήνας, με τίτλο «ΑΝΤΙ-», η οποία πραγματοποιείται στo κέντρο της πόλης, δίνοντας ζωή σε ιστορικά κτήρια. Η φετινή διοργάνωση πραγματεύεται την αντισυμβατικότητα, μέσα από μια νέα προσέγγιση στην καθημερινότητα του χώρου.

Το έργο του Sirous Namazi, «Leaning Horizontal ΙΙ»,, που είναι ένα από τα βασικά οχήματα της χορηγίας των My Market, παρουσιάζει ένα κεκλιμένο με γωνία κλίσης 45 μοιρών πλην εύτακτο σύστημα ραφιών σούπερ μάρκετ. Η κλίση του διαταράσσει την αντιληπτική ικανότητα του θεατή, καλώντας τον να το επανανοηματοδοτήσει. Ο καλλιτέχνης, γεννημένος στο Ιράν, έζησε στη Σουηδία από τα εφηβικά του χρόνια.

Αναπόσπαστο πτυχή της καλλιτεχνικής διαδικασίας που ακολουθεί στη γλυπτική, τη φωτογραφία και το video, είναι η συλλογή «θραυσματικών» φαινομένων της καθημερινής ζωής, ενώ δουλεύει χρησιμοποιώντας παράλληλα πολλά διαφορετικά αναπαραστατικά μέσα. Η έκθεση θα φιλοξενήσει πάνω από 100 διεθνώς αναγνωρισμένους συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο -μεταξύ αυτών, θεωρητικούς, κριτικούς και εικαστικούς δημιουργούς.

σελφ σερβις (T. 488)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION