σελφ σερβις - Η Amazon μειώνει τις τιμές στη Whole Foods

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Amazon μειώνει τις τιμές στη Whole Foods

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:45 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: e-commerce,News,Online,Διεθνή

Στα μέσα Νοεμβρίου, σε συνέχεια της πρόσφατης εξαγοράς της Whole Foods, η Amazon ανακοίνωσε τη μείωση τιμών στους κωδικούς ειδών χαρτοπωλείου που απευθύνονται στη χριστουγεννιάτικη αγορά, αλλά και σε είδη παντοπωλείου της αλυσίδας.

Για παράδειγμα, οι πελάτες της μπορούσαν να αγοράσουν γαλοπούλα οργανικής παραγωγής σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή (σχεδόν -30%). Επιπλέον, τα μέλη της Amazon Prime μπορούσαν να εξοικονομήσουν άλλα 50 σεντ ανά μονάδα βάρους., δείχνοντας στο ταμείο τα εκπτωτικά κουπόνια που είψαν λάβει μέσω email. Να σημειωθεί πως η Whole Foods ήταν έως σήμερα γνωστή ως αλυσίδα με υψηλές τιμές.

Όπως δήλωσε στα ΜΜΕ ο CEO της Whole Foods, John Mackey, τον Αύγουστο, όταν υπεγράφη η συμφωνία εξαγοράς, οι πελάτες της αλυσίδας πρέπει να περιμένουν πολλά ακόμη, εφόσον η εταιρεία είναι αποφασισμένη να προσφέρει συνεχώς νέες εκπλήξεις και προτάσεις που θα τους ικανοποιούν, στην προσπάθεια διεύρυνσης του πελατολογίου της.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Επιτέλους γλυκαίνει

Οι προβλέψεις για νέα άνοδο πωλήσεων των προϊόντων σοκολάτας επιβεβαιώθηκαν το 2018, δημιουργώντας κλίμα αισιοδοξίας για το 2019 –πολύ περισσότερο, εφόσον η άνοδος της κατηγορίας αποτελεί παγκόσμια τάση. Όμως, μια ενδεχόμενη ανατίμηση των πρώτων υλών με επιπτώσεις στις τιμές λιανικής θα δημιουργήσει σκεπτικισμό στην εγχώρια αγορά, αφού ναι μεν η συχνότητα αγοράς της σοκολάτας να αυξήθηκε, αλλά το μέσο «καλάθι» αγορών μίκρυνε. Την τάση ανόδου σε όγκο και αξία των πωλήσεων, πάντως, την υποστηρίζου...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION