σελφ σερβις - Η Amazon μειώνει τις τιμές στη Whole Foods

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Amazon μειώνει τις τιμές στη Whole Foods

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:45 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: e-commerce,News,Online,Διεθνή

Στα μέσα Νοεμβρίου, σε συνέχεια της πρόσφατης εξαγοράς της Whole Foods, η Amazon ανακοίνωσε τη μείωση τιμών στους κωδικούς ειδών χαρτοπωλείου που απευθύνονται στη χριστουγεννιάτικη αγορά, αλλά και σε είδη παντοπωλείου της αλυσίδας.

Για παράδειγμα, οι πελάτες της μπορούσαν να αγοράσουν γαλοπούλα οργανικής παραγωγής σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή (σχεδόν -30%). Επιπλέον, τα μέλη της Amazon Prime μπορούσαν να εξοικονομήσουν άλλα 50 σεντ ανά μονάδα βάρους., δείχνοντας στο ταμείο τα εκπτωτικά κουπόνια που είψαν λάβει μέσω email. Να σημειωθεί πως η Whole Foods ήταν έως σήμερα γνωστή ως αλυσίδα με υψηλές τιμές.

Όπως δήλωσε στα ΜΜΕ ο CEO της Whole Foods, John Mackey, τον Αύγουστο, όταν υπεγράφη η συμφωνία εξαγοράς, οι πελάτες της αλυσίδας πρέπει να περιμένουν πολλά ακόμη, εφόσον η εταιρεία είναι αποφασισμένη να προσφέρει συνεχώς νέες εκπλήξεις και προτάσεις που θα τους ικανοποιούν, στην προσπάθεια διεύρυνσης του πελατολογίου της.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION