σελφ σερβις - Η Sainsbury’s δημιουργεί δικά της coffee bars

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Η Sainsbury’s δημιουργεί δικά της coffee bars

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:44 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Διεθνή,Τάσεις

Θέλοντας να κερδίσει μερίδιο από την ανάπτυξη που παρουσιάζουν τα Starbucks και τα Costa καφέ, η Sainsbury’s εγκαινίασε τα δικά της coffee bars, όπου ο εξειδικευμένος υπάλληλος (barista) σερβίρει στους πελάτες το ρόφημα που επιθυμούν.

Τα own brand coffee bars ονομάστηκαν 1869, σύμφωνα με την ημερομηνία ίδρυσης της αλυσίδας. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ροφήματα που συνήθως βρίσκουν στις μεγάλες αλυσίδες καφέ, όπως ζεστή σοκολάτα black forest, αλλά και own label γλυκά.

Σε επιλεγμένα καταστήματα, τα καφέ θα διαθέτουν και ζεστά σάντουιτς. Ήδη λειτουργούν καφέ 1869 σε πέντε καταστήματα της αλυσίδας, ενώ εντός του Δεκεμβρίου προγραμματιζόταν η λειτουργία ενός ακόμη. Εάν η πιλοτική τους λειτουργία κριθεί επιτυχής, το concept των coffee bars θα επεκταθεί σε μεγαλύτερο αριθμό καταστημάτων.

Η Sainsbury’s έχει ήδη συνεργασία με τα Starbucks και τα Costa καφέ σε συγκεκριμένα καταστήματά της, αλλά η νέα της πρωτοβουλία σηματοδοτεί την υιοθέτηση ενός εντελώς νέου concept, που, όπως δηλώνει η εταιρεία, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να τονώσουν τον οργανισμό τους με μια καλή δόση καφεΐνης... Τα αρχικά αποτελέσματα, σύμφωνα με την αλυσίδα, ξεπέρασαν τις προσδοκίες της.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION