σελφ σερβις - Συνεργασία Tesco με Uber

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Συνεργασία Tesco με Uber

19 Ιουλίου 2017 | 11:59 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Αγορά,Διεθνή

Η Tesco επαναλανσάρει την Clubcard, με νέα εμφάνιση και ανέπαφη (contactless) τεχνολογία, που υποστηρίζει πως θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση στα ταμεία, θα εξοικονομήσει χρόνο στους πελάτες και θα τους προσφέρει περισσότερα προνόμια, βάσει του προγράμματος πιστότητας που εφαρμόζει.

Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσει νέους προμηθευτές ως συνεργάτες στην Clubcard, μεταξύ των οποίων και η εταιρεία ταξί Uber. Η συγκεκριμένη συμφωνία, που επιτρέπει στους χρήστες της κάρτας (περίπου 17 εκατομμύρια) να χρησιμοποιούν πόντους που συγκεντρώνουν με τις αγορές τους στα καταστήματα της αλυσίδας, για τη μίσθωση ταξί μέσω της πλατφόρμας Uber, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις εκ μέρους των οδηγών ταξί της χώρας, που απειλούσαν να μποϋκοτάρουν την αλυσίδα.

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION