σελφ σερβις - ΑΒ Βασιλόπουλος: Ανανεωμένο responsive website

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Ανανεωμένο responsive website

20 Ιουνίου 2017 | 11:39 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Internet,News,Αγορά

Το επικαιροποιημένο website της ΑΒ προσαρμόζεται αυτόματα, ανάλογα με τις διαστάσεις της συσκευής, ενώ ο λιτός σχεδιασμός του κάνει το σερφάρισμα παιχνίδι.

Έτσι οι χρήστες του μπορούν να πλοηγούνται και να πραγματοποιούν τις αγορές τους στο διαδίκτυο ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα. Σήμερα, το ηλεκτρονικό κατάστημα της AB Click2Shop, που λειτουργεί από το 2014, εξυπηρετεί την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Μελλοντικά η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες του.

Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ
Η ΑΒ Βασιλόπουλος για 7η συνεχή χρονιά διοργάνωσε την Κυριακή 28 Μαΐου την Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ, στο πλαίσιο της οποίας οι εργαζόμενοι της εταιρείας ένωσαν τις δυνάμεις τους σε όλη την Ελλάδα, συνδιαμορφώνοντας ένα μεγάλο παζλ ανθρωπιστικών και περιβαλλοντικών δράσεων. Κάθε ΑΒητικό κατάστημα συνεισέφερε στην κοινή προσπάθεια της εταιρείας για τη στήριξη συνανθρώπων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, όπως και ιδρυμάτων και φορέων που δραστηριοποιούνται σε τέτοια κατεύθυνση.

σελφ σερβις (T. 473)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION