σελφ σερβις - Μασούτης: e-vision

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Μασούτης: e-vision

19 Νοεμβρίου 2019 | 16:22 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.,Τεχνολογία

Η Μασούτης, μαζί με το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και άλλους τρεις φορείς, συμμετέχει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα, με την ονομασία e-vision, που αποσκοπεί, με τη χρήση της τεχνολογίας, να δώσει τη δυνατότητα σε ανθρώπους μειωμένης όρασης να κάνουν μόνοι τους τις αγορές τους από το σούπερ μάρκετ.

Πεδίο εφαρμογής είναι, φυσικά, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης. Το e-vision προσφέρει ικανότητα πλοήγησης στο κατάστημα και αντίληψης του χώρου και των προϊόντων, ικανοποιώντας την επιθυμία αυτοεξυπηρέτησης του πάσχοντος. Τα έως τώρα αποτελέσματα του προγράμματος παρουσιάστηκαν στη «Βραδιά Ερευνητή», που πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION