σελφ σερβις - Μάνατζμεντ της κρίσης | Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης (επιμέλεια)

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Management

Μάνατζμεντ της κρίσης | Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης (επιμέλεια)

1 Μαρτίου 2012 | 15:50 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Εκδόσεις

Μάνατζμεντ της κρίσης | Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης (επιμέλεια)

Ο συλλογικός αυτός τόμος, που μόλις κυκλοφόρησε, φιλοδοξεί μέσα από την παράθεση στοιχείων ή την ανάλυση ευρημάτων ερευνών να δώσει βασικές οδηγίες διαχείρισης της κρίσης.

Αν και μερικές φορές οι ταχείες εξελίξεις ή οι ανατροπές σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο διαφοροποιούν τα νούμερα, η ουσία και οι επιπτώσεις παραμένουν κατά κύριο λόγο οι ίδιες. Κι αυτό που ενδιαφέρει τον αναγνώστη είναι να πάρει τις κατάλληλες πληροφορίες για το πώς θα εξασφαλίσει τα χρήματά του, πώς θα επωφεληθεί από τις ευκαιρίες της κρίσης, πώς θα κάνει βιώσιμη την επιχείρησή του, πώς θα διαχειριστεί το ρίσκο νέων επενδύσεων, πώς να αποκωδικοποιεί τις πληροφορίες, με τις οποίες τον βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ.

Το εγχειρίδιο απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να κατανοήσει θέματα που σχετίζονται με την παρούσα οικονομική κρίση, ενώ προτείνει τρόπους εξόδου της χώρας από αυτήν, με στόχο την επιστροφή στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης είναι καθηγητής, τ. πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Είναι editor in chief και associate editor πολλών διεθνών επιστημονικών περιοδικών.

Έχει συγγράψει 65 βιβλία, τα οποία έχουν εκδοθεί από ελληνικούς και διεθνείς εκδοτικούς οίκους, και περισσότερες από 450 επιστημονικές εργασίες, δημοσιευμένες σε διεθνή έγκυρα περιοδικά, στους τομείς της επιχειρησιακής έρευνας, της διαχείρισης χρηματοοικονομικών κινδύνων, της πολυκριτήριας ανάλυσης και του χρηματοοικονομικού μάνατζμεντ.

Έχει δώσει πολλές διαλέξεις και έχει διδάξει ως προσκεκλημένος καθηγητής σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Στο πλαίσιο της ερευνητικής του δραστηριότητας, του έχουν απονεμηθεί πολλές τιμητικές διακρίσεις.

Εκδόσεις: Αθ. Σταμούλης, Χρον. Έκδοσης: 2011, Σχήμα: 17x24, Σελίδες: 208, Τιμή: 15,90 ευρώ, ISBN: 9789603518853, Κωδ. Βιβλίου: 2372

σελφ σερβις (T. 414)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION