σελφ σερβις - Αριστεία ΕΚΕ 2009

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Management

Αριστεία ΕΚΕ 2009

26 Φεβρουαρίου 2010 | 00:00 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκδηλώσεις

Αριστεία ΕΚΕ 2009

Περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και των επιχειρήσεων τίμησαν με την παρουσία τους την Τελετή Απονομής των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οποία πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2010, στην αίθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

Στην 5η διοργάνωση των Αριστείων ΕΚΕ, ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΔΕΚΕ) και την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Στα Αριστεία ΕΚΕ 2009 υποβλήθηκαν προς αξιολόγηση 68 προγράμματα, σε 4 θεματικά πεδία: Κοινωνία, Περιβάλλον, Ανθρώπινο Δυναμικό, Επιχειρηματικό Περιβάλλον/Αγορά. Από αυτά ξεχώρισαν 11, στα οποία απονεμήθηκαν ισάριθμα Αριστεία στις εταιρείες: Vodafone, Cosmote, Wind, Τράπεζα Κύπρου, Coca-Cola/Τρία Έψιλον, Α-Β Βασιλόπουλος, Coco-Mat, ΑΓΕΤ Ηρακλής και Ελαΐς-Unilever.

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, απονεμήθηκε το Αριστείο Συνεχούς Δέσμευσης/Προσφοράς, το οποίο για το 2009 απέσπασε η Coca-Cola και το Αριστείο Εξαιρετικής Προσφοράς, το οποίο απονεμήθηκε στον Θ. Παπαλεξόπουλο, αντιπρόεδρο της ΤΙΤΑΝ, για το έργο του απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

σελφ σερβις (T. 392)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION