σελφ σερβις - Νέες γευστικές προτάσεις της Κάμπος Χίου

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νέες γευστικές προτάσεις της Κάμπος Χίου

23 Οκτωβρίου 2019 | 17:05 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Βάσει των στοιχείων IRI, η Λεμονάδα Κάμπος Χιου βρίσκεται σταθερά στην 1η θέση προτίμησης των Ελλήνων καταναλωτών (IRI scanning data, MAT May18 – Apr19, Total Greece S.Markets).

Ήταν λοιπόν απόλυτα φυσιολογικό να εμπλουτίσει τη γκάμα της με 2 νέους κωδικούς: Λεμονάδα pink με σταφύλι και blackberry και Λεμονάδα mint με άρωμα δυόσμου. Παράλληλα, η εταιρεία, αναγνωρίζοντας την ολοένα αυξανόμενη προτίμηση των καταναλωτών παγκοσμίως για πιο υγειινά και diet προιόντα, δημιούργησε 2 νέα φρουτοποτά, τα οποία δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη –παρά μόνον τα φυσικά σάκχαρα του ίδιου του φρούτου– αντικαθιστώντας την με το γλυκαντικό σουκραλόζη. Η σειρά «λοw!» ξεκινάει με τις 2 flagship γεύσεις της εταιρείας, τη Λεμονάδα και τη Μανταρινάδα, με μόνο 2 ή 15 θερμίδες ανά ποτήρι, ενώ σχεδιάζεται ο εμπλουτισμός της με νέες γευστικές προτάσεις.

σελφ σερβις (T. 497)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION