σελφ σερβις - P&G: «Activate: Κίνημα Global Citizen»

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

P&G: «Activate: Κίνημα Global Citizen»

20 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:44 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Οικονομία

Η Procter & Gamble, το National Geographic και το Global Citizen παρουσιάζουν τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων «Activate: Κίνημα Global Citizen», συμπαραγωγή των Global Citizen και Radical Media.

Η σειρά έχει κεντρικό άξονα τα παγκόσμια ζητήματα της ακραίας φτώχειας, της ανισότητας και της βιωσιμότητας, με στόχο την κινητοποίηση των πολιτών του κόσμου για την επίτευξη ουσιαστικών και δομικών αλλαγών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η σειρά θα προβληθεί σε 172 χώρες και 43 γλώσσες. Στην Ελλάδα έκανε πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στο National Geographic. Κατά σειρά οι θεματικές των επεισοδίων αναφέρονται στην εξάλειψη της φτώχειας, το τέλος της χρηματικής εγγύησης, το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την εκπαίδευση των κοριτσιών, το τέλος της ρύπανσης από το πλαστικό και το καθαρό πόσιμο νερό.

σελφ σερβις (T. 497)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION