σελφ σερβις - P&G: «Activate: Κίνημα Global Citizen»

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

P&G: «Activate: Κίνημα Global Citizen»

20 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:44 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Οικονομία

Η Procter & Gamble, το National Geographic και το Global Citizen παρουσιάζουν τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων «Activate: Κίνημα Global Citizen», συμπαραγωγή των Global Citizen και Radical Media.

Η σειρά έχει κεντρικό άξονα τα παγκόσμια ζητήματα της ακραίας φτώχειας, της ανισότητας και της βιωσιμότητας, με στόχο την κινητοποίηση των πολιτών του κόσμου για την επίτευξη ουσιαστικών και δομικών αλλαγών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η σειρά θα προβληθεί σε 172 χώρες και 43 γλώσσες. Στην Ελλάδα έκανε πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στο National Geographic. Κατά σειρά οι θεματικές των επεισοδίων αναφέρονται στην εξάλειψη της φτώχειας, το τέλος της χρηματικής εγγύησης, το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την εκπαίδευση των κοριτσιών, το τέλος της ρύπανσης από το πλαστικό και το καθαρό πόσιμο νερό.

σελφ σερβις (T. 497)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION